Logo Gadero
service

Natuursteen tegels

Zoekt u bijzondere, unieke sierbestrating voor uw tuin? Dan is natuursteen iets voor u. Natuursteen is duurzamer en steviger dan bijvoorbeeld goedkope betontegels of gecoate betontegels. Terrastegels van natuursteen lijken redelijk op keramische tegels, echter is keramiek het neusje van de zalm als het gaat om terrastegels. Natuursteen terrastegels zijn krasgevoeliger dan de keramische buitentegels. Ook heb je bij natuursteen veel kans op kleurverschil.

Natuursteen buitentegels kent vele voordelen. Iedere steen heeft een uniek karakter, iedere steen is anders. Natuursteen is een uiterst duurzaam en zeer stevig. Beschadigingen aan natuursteen vallen veelal minder op, omdat de steen door en door dezelfde kleur heeft. 

Natuursteen terrastegels kent ook enkele nadelen. Natuursteen is krasgevoelig en is slecht bestand tegen zuren en chemicaliën. Natuursteen is door het hoge gewicht lastig te leggen, wij raden aan om een natuurstenen terras door een ervaren tegelzetter te laten leggen. Ook kan  een beetje kleurverschil voorkomen binnen één levering. 

Let op: Natuursteen is een natuurproduct en kan kleurverschillen vertonen. Geen enkele partij is gelijk wat tegelijkertijd de charme van het product is.

Meer weten over natuursteen tuintegels?

Wilt u meer weten over hoe natuursteen wordt gewonnen en waarom het zo'n bijzondere en unieke vorm van bestrating is? Onderaan deze pagina hebben we de basisinformatie beschreven. In onze uitgebreide blog leest u alles over de voordelen van natuursteen.

Levering in heel Nederland en België

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Bekijk ook onze betontegels met keramiek look uit de MBI GeoProArte lijn. Wilt u keramische tuintegels in de look van natuursteen, bekijk ook GeoCeramica tegels

Natuurstenen tegels aanbiedingen