Natuurstenen Terrastegels

terrastegels leggen tips

Natuursteen kent vele voordelen. Iedere steen heeft een uniek karakter, iedere steen is anders. Natuursteen is een uiterst duurzaam en zeer stevig. Beschadigingen aan natuursteen vallen veelal minder op, omdat de steen door en door dezelfde kleur heeft.

Natuurlijk kent natuursteen ook enkele nadelen. Natuursteen is krasgevoelig en is slecht bestand tegen zuren en chemicaliën. Natuursteen is door het hoge gewicht lastig te leggen, wij raden aan om een natuurstenen terras door een ervaren tegelzetter te laten leggen. 

Een groot voordeel van natuursteen in de tuin is het geringe onderhoud. De stenen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. U hoeft alleen een aantal keer per jaar het oppervlak schoon te bezemen om zo algvorming te voorkomen. Vuil kunt u het beste opvegen met een zachte bezem. Zit het vuil vast aan het oppervlak van de terrastegel, dan kunt u dit het beste verwijderen met een neutraal, water aangelengd schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld groene zeep. Morst u op uw natuursteen vloer met een vlek als gevolg, maak dit dan direct schoon met een vochtige doek, zo voorkomt u dat de vlek doordringt in het materiaal.

48 uurs geleverd

Natuurstenen Terrastegels

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode