terrastegels leggen tips

Natuursteen kent vele voordelen. Iedere steen heeft een uniek karakter, iedere steen is anders. Natuursteen is een uiterst duurzaam en zeer stevig. Beschadigingen aan natuursteen vallen veelal minder op, omdat de steen door en door dezelfde kleur heeft.

Natuurlijk kent natuursteen ook enkele nadelen. Natuursteen is krasgevoelig en is slecht bestand tegen zuren en chemicaliën. Natuursteen is door het hoge gewicht lastig te leggen, wij raden aan om een natuurstenen terras door een ervaren tegelzetter te laten leggen. Ook kan kleurverschil voorkomen binnen één levering. 
 

Wilt u nou meer weten over hoe natuursteen wordt gewonnen en waarom het zo'n bijzondere en unieke vorm van bestrating is? Lees alles over natuursteen in onze uitgebreide blog en zo bent u optimaal voorbereid op uw natuursteen aankoop!

Een groot voordeel van natuursteen in de tuin is het geringe onderhoud. De stenen hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. U hoeft alleen een aantal keer per jaar het oppervlak schoon te bezemen om zo algvorming te voorkomen. Vuil kunt u het beste opvegen met een zachte bezem. Zit het vuil vast aan het oppervlak van de terrastegel, dan kunt u dit het beste verwijderen met een neutraal, water aangelengd schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld groene zeep. Morst u op uw natuursteen vloer met een vlek als gevolg, maak dit dan direct schoon met een vochtige doek, zo voorkomt u dat de vlek doordringt in het materiaal.

Letop: Natuursteen is een natuurproduct en kan kleurverschillen vertonen. Geen enkele partij is gelijk wat tegelijkertijd de charme van het product is.

Bij gadero bestelt u alleen A-keuze natuursteen van de merken Excluton, MBI en Gardenlux. Liever geen natuursteentegels in uw tuin? Overweeg dan de razendpopulaire keramische terrastegels. Deze zijn ook onderhoudsarm, kleurvast, kleurecht en genieten een luxe uitstraling.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode