Logo Gadero
service

Embadecor transparante blokhut beits Grenen 2,5 liter

Productnummer
DE15105
Transparante beits
Grenen
embadecor_grenen
tuinhuis_gustav_2
Per stuk

76,95

incl. BTW

27 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Kleur
Houtkleur

Embadecor transparante blokhut beits Grenen 2,5 liter

Zoekt u een beits waarmee u uw blokhut of tuinhuis een langere levensduur geeft? Behandel deze dan met transparante houtbeits. De grenen beits bevat stoffen die verkleuring en aantasting van het hout tegenhouden en maakt het hout waterafstotend. Een blik beits bevat 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Duurzaam

Naast bescherming tegen verkleuring en aantasting, zorgt deze beits ook voor een weersbestendig en duurzaam tuinverblijf. Daarnaast blijft deze duurzame beits lang mooi, doordat het niet bladdert. De tuinhuis en blokhut beits is geschikt om geïmpregneerd uit te behandelen. Ook kunt u de verschillende beitsen met elkaar mengen, zodat u zelf de beste kleur voor uw tuinhuis kunt samenstellen. Al met al de optimale behandeling voor uw blokhut of tuinhuis.

Beste resultaat

Om de beits aan te brengen kunt u gebruik maken van een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Het is belangrijk om ook de veer en groef met beits te behandelen. Zo voorkomt u dat er kleurverschil ontstaat als het hout krimpt of uitzet. Daarnaast komen deze onderdelen ook in aanraking met water en kan er water in blijven staan. U kunt de blokhut het beste gebeitst plaatsen, omdat de veer en groef na montage niet meer te bereiken zijn. De planken dienen in een droge ruimte behandeld te worden, zodat deze niet uit gaan zetten. Daarnaast hecht de Beitz zich beter aan droge planken.

Behandelen

Voor een mooi eindresultaat kunt u de planken beter van twee dunne lagen beits voorzien dan van één dikke laag. Een dikke laag beits kan er ook voor zorgen dat de planken moeilijker te monteren zijn. Dit geldt ook voor de veer en groef, die anders niet meer goed in elkaar passen. Na de behandeling kunt u de planken het best liggend laten drogen. Door de planken te stapelen met dunne latjes tussen de verschillende lagen hoeft u niet bang te zijn dat de planken aan elkaar vastplakken. Na de plaasting van uw blokhut of tuinhuis is het mogelijk om deze nog een keer behandelen voor het beste resultaat.

De beits kan ook gebruikt worden als onderlaag om deze daarna te behandelen met een dekkende beits voor blokhut en tuinhuis, zie bijbehorende producten.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.