Logo Gadero
service

Embadecor transparante blokhut beits rustiek eiken 2,5 liter

Productnummer
DE15108
Transparante beits
Rustiek eiken
embadecor_rustiekeiken
soren_glad_behandeld_2
tuinhuis_over_1
Per stuk

74,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

Specificaties

Product type
Blokhut beits
Offerte knop
Ja
Kleur
Houtkleur

Embadecor transparante blokhut beits rustiek eiken 2,5 liter

Zoekt u een tuinbeits voor uw blokhut of tuinhuis? Gebruik dan deze blokhut beits rustiek eiken voor een extra lange levensduur van uw tuinverblijf. Deze rustiek eiken beits bevat bestandsdelen die verkleuring en aantasting van het hout tegen gaat. Daarnaast maakt deze beits het hout waterafstotend. De beits wordt in een pot van 2,5 liter geleverd. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut, kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Weerbestendig

Een ander voordeel van de beits is de bescherming tegen alle weersomstandigheden. De beits bladdert niet en is dus de optimale bescherming van uw tuinhuis of tuinverblijf. De transparante rustiek eiken beits is heel goed toe te passen op geïmpregneerd hout. Daarnaast kunnen de verschillende soorten beits onderling gemengd worden, zodat u altijd de juiste kleur voor uw tuinhuis of blokhut heeft.

Behandelen

Om het beste resultaat te krijgen kunt u de beits het beste aanbrengen met een kwast, blokkwast en kleine vachtroller. Daarnaast is het belangrijk om de veer en groef ook van beits te voorzien. Dit zorgt ervoor dat deze onderdelen ook beschermd zijn tegen water. Ook heeft u geen last van kleurverschil mocht het hout uitzetten of krimpen. Als de blokhut eenmaal geplaatst is heeft u niet meer de mogelijkheid om de veer en groef te behandelen, daarom is het aan te raden om de planken voor montage te beitsen. Planken kunnen gaan uitzetten in een vochtige omgeving, daarnaast kan het zijn dat de rustiek eiken beits zich dan niet goed hecht. Behandel planken daarom altijd in een droge ruimte.

Mooie uitstraling

Uw blokhut krijgt de mooiste uitstraling als de planken egaal gebeitst zijn. Om dit te bereiken kunt u de planken beter van twee dunne lagen beits voorzien, dan één dikke laag. Zo voorkomt u dat de planken bij het plaatsen niet meer goed passen. Daarnaast zorgt dit voor een mooier eindresultaat. Bij het beitsen van de veer en groef is het ook van belang geen dikke laag beits te gebruiken. Dit kan ervoor zorgen dat de onderdelen moeilijker in elkaar schuiven. Als u de planken behandeld heeft kunt u ze het beste liggend laten drogen. Leg ze op een stapel met dunne latjes tussen de planken voor het beste resultaat. Als de blokhut eenmaal geplaatst kunt u hem nog een keer behandelen voor optimale bescherming.

Tip: gebruik eerst deze houtbeits en behandel het tuinverblijf vervolgens met een dekkende beits voor tuinhuis en blokhut, zie bijbehorende producten.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.