Logo Gadero
service

Populaire tuin bestrating

Bij Gadero vindt u een enorm aanbod aan tuin bestrating. Van terrastegels tot klinkers en van staptegels tot stapelbokken. Bij steenhandel Gadero is de keuze reuze. Om u wegwijs te maken in ons enorme assortiment, hebben wij in het onderstaande overzicht onze meest populaire tegels en stenen geschikt voor uw terras en looppad op een rijtje gezet.

Deze producten zijn populair vanwege de kwaliteit, prijs en het uiterlijk. Kies uit getrommelde bestrating, bestrating met strakke randen of bestrating in een wildverband. Zoekt u stenen die lang mee moeten gaan, kies dan voor keramische of natuursteen bestrating. Binnen deze categorie vindt u slechts een greep uit ons bestrating assortiment geschikt voor uw terras of looppad. Veel van deze stenen, tegels of klinkers zijn niet geschikt voor een oprit. Hiervoor dient u oprit bestrating te kiezen met een minimale dikte van 6cm.  Wij raden het aan om uw Tuin Bestrating te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Duurzaamheid

Wanneer u op zoek bent naar stenen, klinkers of tegels die een leven lang mee moeten gaan raden wij aan om voor Gebakken klinkers te kiezen. Deze klinkers gaan beide een levenlang mee maar zijn hierdoor duurder dan betonstenen.

Voordelige tuinbestrating

Heeft u iets minder budget kies dan voor klinker of tegels van beton. Betonsteen is poreus en daardoor kunnen vocht en vuil in uw bestrating trekken. Dit zorgt voor meer onderhoud dan natuursteen. Wanneer u dus toch voor betonsteen kiest zal u zich erbij neer moeten leggen dat u onderhoud moet plegen. Denk hierbij aan het wekelijks vegen van uw terras of looppad en het schoonmaken van uw stenen in het voorjaar. 

Neem een kijkje bij onze GeoProArte tegels. Dit zijn nieuwe betontegels die dankzij de nieuwste technieken qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met Keramiek.

Meest gestelde vragen over populaire tuin bestrating

Inspiratie