Overkapping met schuur - punt dak

U zoekt een prefab punt dak model in het segment houten veranda met schuur? Ontdek het gemak van een af te sluiten schuur in uw tuin en geniet van het buitenleven onder uw overkapping. Kies uit diverse afmetingen veranda's met schuur in blank vurenhout, Geïmpregneerd hout of in Lariks Douglas hout. Ontdek bij houthandel Gadero de populaire combinaties van houten overkapping met tuinschuur van gerenommeerde merken als Tuindeco en Karibu. Kies uit het goedkopere Scandinavisch vurenhout of het trendy Lariks Douglas hout.

U wilt dus een houten overkapping met schuur achter in uw tuin? Bestel onder Thuiswinkel voorwaarden en met minimaal 5 jaar garantie op alle modellen. Toch liever met plat dak? Bekijk dan ook de pagina overkapping met plat dak inclusief bergruimte. De plat dak varianten zijn doorgaans goedkoper. Gadero levert houten platte dak overkappingen met berging en schuur in heel West Europa bij u thuis.

Voordelen van een overkapping met schuur

Het voordeel van een overkapping met schuur combinatie in uw tuin is:

  • In de wintermaanden uw tuinmeubelen, tuingereedschap en kussens droog bewaren in uw schuur
  • Zitten en opbergen direct naast elkaar, bij nagenoeg alle modellen kunt u de tuinhuisdeur aan zowel de voorzijde als zijzijde monteren.
  • Goedkoper dan 2 losse bouwwerken 
  • 1 dak en 1 geheel

rekentool blokhut

Tips voor aankoop veranda met schuur

De beslissing welke overkapping met schuur u gaat kopen is niet altijd makkelijk. Er zijn namelijk veel zaken om rekening mee te houden. Zo moet u genoeg ruimte in uw tuin hebben voor uw gewenste tuinhuis, weten waar u de blokhut voor wilt gaan gebruiken en een keuze maken tussen geverfd en geïmpregneerd. Om u te helpen met al deze vragen hebben wij een handige blog geschreven met tips waar u op moet letten bij de aankoop van een blokhut

Video: overkapping met schuur bouwen - montagetips en instructie

Overkapping bouwen tips

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode