Set Eiken poortpalen 20 x 20 x 240 cm fijnbezaagd met diamantkop

Productnummer: VH7098 Set van twee eikenhouten poortpalen

€ 546,00 per 2 stuks incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 11,60 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Set Eiken poortpalen 20 x 20 x 240 cm fijnbezaagd met diamantkop

  • Robuuste paal voor inritpoort
  • Met luxe diamantkop
  • Gemaakt van duurzaam Eikenhout
  • Extra stevig 200 x 200 mm

Set Eiken poortpalen 20 x 20 x 240 cm fijnbezaagd met diamantkop

Voor een inrijpoort met een robuust uiterlijk kunt u een eikenhouten poort plaatsen. Naast het hek heeft u dan ook palen nodig om de eikenhouten look compleet te maken. Deze set bestaat uit twee poortpalen, gemaakt van hoogwaardig fijnbezaagd eikenhout. Met een afmeting van 20 x 20 cm zijn de palen extra stevig. Daarnaast geeft de lengte van 240 cm u de mogelijkheid om deze poortpalen voor poorten van verschillende formaten te gebruiken.

Duurzame poortpalen

Het voordeel van eikenhouten poortpalen is dat deze houtsoort erg duurzaam is. Daarnaast heeft eikenhout maar weinig onderhoud nodig, waardoor u lang plezier hebt van uw inrijpoort. Deze fijnbezaagde palen zijn voorzien van een diamantkop. Dit zorgt ervoor dat er geen water op de bovenkant van de palen blijft liggen en het geeft ze een luxe uitstraling. Deze set van twee eiken poortpalen is goed te combineren met de eikenhouten inrijpoorten voorzien van drie of vier planken.

Tip voor het plaatsen

Bij het plaatsen van de inrijpoort dient u er rekening mee te houden dat de poortpalen nog iets naar binnen gaan hangen. Daarom is het belangrijk dat de palen wel stevig, maar nog niet vast in de grond staan op het moment dat u de poort aan de staanders hangt. Op het moment dat het hek gemonteerd is kunt u de 200 x 200 mm palen waterpas zetten en definitief plaatsen. Als u gebruik maakt van snelcement raden wij aan om gebruik te maken van een schoorconstructie tot het cement hard is. Poorten breder dan 300 cm kunnen vanwege het gewicht beter in twee draaiende delen opgedeeld worden.

Wilt u toch een andere variant? Bekijk ons volledige assortiment eiken balken en kies het juiste product.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
set van eikenhouten poortpaal 20x20cm Set Eiken poortpalen 20 x 20 x 240 cm fijnbezaagd met diamantkop Set van twee eikenhouten poortpalen Op voorraad
€ 546,00 per 2 stuks incl. BTW