Logo Gadero
service

Tuinbank

Zoekt u een mooie tuinbank voor lekker ontspannen in uw voortuin of passend bij uw tuintafel? Kies bij online tuinmeubelwinkel Gadero uit onze trendy hardhouten tuinbanken met of zonder leuning, moderne boombanken, robuuste parkbanken, houten schommelbanken of ontdek complete loungebanken en picknicktafels bij uw buitenmeubel expert.

Bestel bij houthandel Gadero goedkope tuinbanken van Geïmpregneerd hout en steigerhout tot luxe banken van onbehandeld Lariks Douglas of duurzaam geschaafd Teak hardhout. Wij leveren houten tuinbanken onder gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden in heel Benelux bij u thuis of op het werk. Bestel desgewenst meteen een bijpassende houten tuintafel mee.

Ontdek op deze pagina alle houten tuinbankjes voor op uw terras of gezellig in de voortuin om nog even van het avondzonnetje te genieten. Geniet bovendien van onze thuisbezorging service in heel Vlaanderen en Nederland. Wij leveren houten tuinbankjes binnen enkele werkdagen, bovendien onder veilige Thuiswinkel Servicebepalingen.

Een tuinbank kan overal staan

Een tuinbank staat mooi in elke tuin. Niet alleen bij de ingang, in bloemenperken of geplaatst tegen een buitenmuur. Op elke willekeurige plaats in de tuin komt een tuinbank tot zijn recht. U kunt een gezellige zithoek maken van een aantal banken. En wat dacht u van een mooie tuinbank bij een vuurplaats? Een tuinbank laat u op elke plek in de tuin genieten.

Welke tuinbank past bij u?

Q&S Gartendeco biedt voor elke tuinstijl banken aan. Een bank biedt meer dan een eenvoudige zitplaats, deze laat uw tuin er namelijk direct fraaier uitzien. Zet u de bank bij uw voordeur, krijgt uw entree meteen een welkome uitstraling. Kiest u voor een boombank om een van de prachtige bomen in uw tuin, dan geeft u uw tuin net dat beetje romantiek zonder te overdrijven. Legt u daar een paar kussens op, dan nodigt de bank meteen uit om urenlang te relaxen en een heerlijk boek te lezen in het groen.

Voor landelijke en grote tuinen kunt u het beste voor de grote banken kiezen om gezellige zithoekjes tussen de bloemen, planten en bomen te creëren.

Voor kleinere tuinen of bijvoorbeeld een balkon zijn de kleinere banken en bijvoorbeeld banken zonder rugleuning een zeer goede keuze. De tuin lijkt dan optisch niet kleiner.

Q&S Gartendeco heeft verschillende modellen en maten. Naast bijvoorbeeld de banken van 120 cm lang voor twee personen die bijvoorbeeld goed op een balkon passen, vindt u ook tuinbanken van drie meter lang die geschikt zijn voor maar liefst acht personen. En natuurlijk de romantische boombankjes die eenvoudig om de boom geplaatst kunnen worden.

Uit welke houtsoort bestaat een tuinbank?

Alle tuinbanken die Q&S Gartendeco aanbiedt, zijn gemaakt van stevig hout. U heeft de keuze uit drie verschillende houtsoorten, te weten: geïmpregneerd hout en de twee hardhoutsoorten mahonie en teak.

De juiste zorg voor uw tuinbank

Meestal staat een bank het hele jaar door onbeschermd in uw tuin. Is deze van teak, dan is dit geen probleem. De andere houtsoorten vragen wel iets meer onderhoud.

Tuinbank van teak

De houtsoort teak is vrijwel onverwoestbaar. Met de keuze voor een tuinbank van teak heeft u levenslang een prachtige bank in uw tuin. Teak vergrijst door de jaren heen door de weersinvloeden. Heeft u dat liever niet? Dan is het verstandig het hout één tot twee keer per jaar te behandelen met teakolie.

Tuinbank van hardhout mahonie

Mahonie is de andere hardhoutsoort die Gadero verkoopt. Deze houtsoort is iets minder duurzaam dan teak, maar gaat nog steeds minstens 15 tot 25 jaar mee. Voor de duurzaamheid moet deze houtsoort echter wel behandeld worden met een beschermingsproduct. Dit kan een speciale olie zijn of beits of verf in een kleur.

Tuinbank van geïmpregneerd grenen

Zoekt u een goedkope houten bank voor buiten? Geïmpregneerd grenen is een zeer voordelige keuze. Dit hout heeft een levensduur van vijf tot tien jaar. Een tuinbank van geïmpregneerd grenen kunt u het best schilderen om de maximale levensduur te krijgen voor deze houtsoort.

Welke keuze u ook maakt, u heeft hoe dan ook een blikvanger in uw tuin waar u veel plezier aan zult beleven!

Tuinbank kopen online

Kies bij tuinmeubelwinkel Gadero uit diverse houten tuinmeubels zoals picknicktafels, tuinbanken en boombanken. Doorgaans zijn alle meubels van steigerhout of vurenhout en in het geval van naaldhout altijd geïmpregneerd, dus duurzaam voor buiten. Onze teak hardhouten tuinbanken kunt u zonder behandeling buiten gebruiken. Wel is regelmatig oliën gunstig voor de levensduur van uw teakbank. 

Een trendy houten tuinbank kopen voor de beste prijs/kwaliteit? Wij leveren tuinmeubelen in heel Nederland en België tuinbanken van geschaafd teak hardhout, grijs steigerhout, onbehandeld Lariks Douglas hout en Geïmpregneerd grenen. Let op, sommige buitenbanken leveren wij kant en klaar, andere betreffen bouwpakketten. Dit wordt per tuinbank aangegeven.

Ontdek tot slot onze tuinmeubelen outlet vol aanbiedingen van banken, stoelen enzovoorts.