Logo Gadero
service

Aluminium overkapping met schuifdak

Een aluminium schuifdak is een overkapping met verschuifbare dakelementen van echt glas of polycarbonaat. Kies uit een flexibel aluminium schuifdak systeem geheel van aluminium of bouw een aluminium schuifdak op een houten frame. Het voordeel is dat u uw veranda deels open of gesloten kan houden, handig als u iets meer of minder zonlicht wenst of bijvoorbeeld gaat barbecuen.

Wilt u dus zelf bepalen of u wel of niet overdekt zit onder uw overkapping? Kies dan voor een veranda met schuifdak! Het voordeel van een schuifdak overkapping is dat u uw veranda deels open of gesloten kan houden, handig als u iets meer of minder zonlicht wenst. Een glazen schuifdak of polycarbonaat schuifdak is geschikt voor alle weersomstandigheden. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aluminium schuifdak overkappingen.

Aluminium schuifdak kopen

Kies uit een flexibel aluminium schuifdak systeem geheel van aluminium of bouw een aluminium schuifdak op een houten frame. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit aluminium schuifdak overkappingen. Wij bezorgen bovendien in heel Nederland en Belgie volgens gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Wij zijn officieel dealer van Gardendreams aluminium veranda's, Duitse topkwaliteit en 10 jaar garantie op het aluminium. Wilt u maatwerk? Dat is ook mogelijk.

Wat voor schuifdak terrasoverkapping?

Kies uit 2 verschillende soorten veranda schuifdak. Ga voor kunststof polycarbonaatplaten of een glazen schuifdak. De prijs van een glazen schuifdak ligt een stuk hoger, net als het gewicht. Binnen polycarbonaat kunt u (budgetvriendelijk) kiezen uit helder of melkwit. Heeft u de voorkeur voor een glazen schuifdak? Met glazen schuifdaken creëert u een ruimtelijk gevoel, door de grote hoeveelheid lichtinval.

Tuinverlichting speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een tuin, vooral met een overkapping met schuifdak. Met tuinverlichting kun je sfeer en functionaliteit op geraffineerde wijze met elkaar combineren. Vaak vormt een lichtplan de blauwdruk voor een zeer ruimtelijke uitstraling van uw tuin.

Showtuin mecklenfeld tuinen moderne tuin tuinverlichting

Heeft u iets minder budget? Bekijk dan onze schaduwdoeken met houten frames.