Logo Gadero
service

Felixwood composiet vlonderplanken

De composietplanken van het Nederlandse merk Felixwood zijn een goede combinatie tussen prijs en kwaliteit. Felixwood heeft al tientallen jaren verschillende composiet planken in het assortiment, waarbij u bij Gadero voornamelijk de Fundeck holkamer en massieve terrasplank vindt. Ook maakt Felixwood Fun-deck gebruik van bijzondere kleuren, zoals lichtgrijs, teak bruin en wit. Daarnaast leveren ze ook extra brede vlonderplanken, voor een luxe uitstraling. Felix Clerks hout bezorgen wij overal in Nederland en Vlaanderen.

Felixwood composiet vlonderplanken

De composiet vlonderplanken van Felixwood hebben een holkamerstructuur. Hierdoor zijn ze heel licht in gewicht. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een vlonder op een balkon of dakterras. Daarnaast heeft dit WPC composiet een lange levensduur. In tegenstelling tot hout verkleurt composiet nagenoeg niet, waardoor het originele karakter van uw terras behouden blijft. Ook heeft composiet maar weinig onderhoud nodig, af en toe een bezem over uw vlonder is voldoende. Bij holle planken wel zorgen voor 2% afschot, of kies voor de massieve terrasplanken die ook waterpas mogen liggen.

De voordelen van Fundeck

  • Kleurvast vanaf de eerste dag

  • Moderne look en feel, kies zelf welke zijde u naar boven legt: de effen of geborstelde kant

  • Onzichtbaar te monteren met clips op hardhouten of aluminium onderbalken

  • Onderhoudsarm, Vuil- en vochtafstotend en makkelijk te geven waardoor uw terras stroef blijft

  • Vuil hecht niet op composiet, gewoon met een vochtige doek afnemen. Zelfs rode wijn en vet bieden geen "blijvende herinneringen"

  • Geen splinters, geen scherpe randen, geen noesten, gewoon lekker lopen

  • A-merk Felixwood met meer dan 15 jaar ervaring met composiet vlonderplanken van hoge kwaliteit

  • 25 jaar fabrieksgarantie

  • Geproduceerd in gerenommeerde Newtechwood fabriek

Op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief op composiet? Bekijk dan ook onze innovatieve Resysta vlonderplanken. Inspiratie nodig? Bekijk onze meest verkochte composiet vlonderplanken om te zien waar veel van onze klanten voor kiezen. 

Bekijk ook al onze holkamer en massieve vlonderplanken voor ons gehele assortiment aan composiet vlonderplanken. 

Meest gestelde vragen over Felixwood composiet vlonderplanken