Logo Gadero
service

Keramische tegels 3 cm

Deze keramische terrastegels met een dikte van 3 cm zijn gemaakt van massief keramiek. Deze massieve of full body keramische tegels zijn vanwege deze dikte zeer sterk en stabiel. Kiest u voor een 3cm massieve keramische tegels dan kiest u voor een duurzame tegel die een levenlang meegaat. In tegenstelling tot de 2cm dikke keramsiche tegels hoeft u deze niet in stabilisatiezand te leggen en niet per se in te voegen. Het verschil met de 1+3cm tegels is dat de 3cm dikke tegels sterker, stabieler en zwaarder te belasten zijn. Wanneer de tegels juist verwerkt worden, zijn ze zelfs geschikt voor een oprit.

Keramiek is vorstbestendig, zeer maatvast en dunner waardoor logischerwijs lichter dan andere materialen zoals natuursteen. Wat keramiek vooral bijzonder maakt is dat het bijna ondoordringbaar is. Dit betekent dat vet en vuil geen kans maken om in de tegels te trekken. Vuil en vlekken blijven aan het oppervlak en kunnen niet in de tegel trekken. Keramiek is niet poreus en daarom krasvrij en zeer kleurvast. Een echte aanrader voor uw tuin! Wij raden het aan om uw keramische terrastegels voor buiten. te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Lees onze klustips over het plaatsen van keramische tegels en voorkom eventuele problemen tijdens het leggen.

Maak uw bestelling compleet

Bestel direct voegmortelvoegzandopsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België.

Inspiratie