Logo Gadero
inspiratieservice

48 uurs assortiment Sierbestrating

Heeft u op zeer korte termijn bestrating nodig? Bestel nu artikelen uit ons 48-uurs assortiment en krijg vanaf het moment van bestellen binnen maximaal 48 uur geleverd. U kiest uit verschillende terrastegels, stenen, muurelementen, split en grind en alle bijbehorende accessoires zoals opsluitbanden, zand, steenlijm of voegmortel en watergoten. Wij leveren deze goederen vanuit eigen voorraden met speciaal spoedtransport. 

48 uurs Bezorging sierbestrating

Bekijk hier alle details en deadlines voor 48 uurs spoed bezorging. Bekijk ook onze gehele collectie sierbestrating met een gemiddelde levertijd van 1 tot en met 7 werkdagen op de meeste artikelen. Bij combinaties van producten uit het gewone assortiment en het 48-uurs assortiment wordt de normale levertijd van 2 tot en met 7 werkdagen aangehouden tenzij anders vermeld staat. Het 48-uurs assortiment sierbestrating geldt voor Nederland en Vlaanderen. Voor 48-uurs bezorging in Vlaanderen vragen wij een iets hogere toeslag wel dan onze 48-uurs bezorging in Nederland.

U krijgt een dag van te voren een bericht van ons met informatie over de leverdag, een tijdvak en met wat voor vrachtauto er bezorgd gaat worden. Houd rekening met groottransport in de vorm van 18 meter lange trailers die niet overal kunnen komen. In het geval van smalle straten of lastige losplaatsen dient u van te voren contact met ons op te nemen en/ of dit te vermelden in het opmerkingsveld tijdens het bestelproces. Wij kunnen leveren met bakwagens tegen een meerprijs op afspraak.

Afhalen van bestelling

Heeft u bepaalde goederen dezelfde of de volgende dag al nodig? U kunt voorraad artikelen bij ons afhalen. Neem hiervoor altijd contact met ons op. Het kan zijn dat de desbetreffende goederen niet op een afhaaldepot liggen. Wanneer het mogelijk is om goederen bij ons af te halen, dient u altijd van te voren een bestelling te plaatsen via de webshop. Onze huidige afhaallocaties zijn gevestigd in Groningen, Breukelen en Hofstade. 

Sierbestrating bekijken voor aankoop?

Wij hebben showrooms in Breukelen waar u, bij voorkeur op afspraak, een deel van het bestrating assortiment kunt bekijken. U maakt hier een afspraak.