Fotowedstrijd Gadero

Heeft u een prachtige overkapping, blokhut, schutting, vloer, vlonder of een ander bouwwerk van Gadero producten gemaakt? En wilt u dit graag met ons en andere klussers delen? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en win een mooie prijs!

Deelname en voorwaarden Deelname en voorwaarden

Deelname

Deelnemen aan onze fotowedstrijd kan door een foto van uw Gadero producten te maken en in te sturen via deze pagina of te mailen naar foto@gadero.nl. Een handige tip is om meerdere foto’s uit verschillende hoeken te maken en deze allemaal in te sturen. Zo maakt u de meeste kans om een prijs te winnen!

Wij vinden het leuk om te weten hoe uw klusproject is verlopen. Hoe heeft u de producten gemonteerd en heeft u handige tips voor andere klussers?

Wanneer u meerdere foto’s van hoog bestandsformaat heeft, kunt u de foto’s delen via Google Drive of WeTransfer en mailen naar foto@gadero.nl.

Fotowedstrijd 2023

Door de vele enthousiaste inzendingen is ervoor gekozen om de fotowedstrijd het gehele jaar door te laten lopen tot en met 31 december 2023. Wij reiken dit jaar maar liefst drie cadeaubonnen uit ter waarde van €300.

In januari 2024 zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaars. Door mee te doen gaat u akkoord met de spelregels. De winnaars worden op de foto gezet met de tegoedbon bij het klusproject. Deze foto delen wij met onze volgers op social media en zullen dus worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

 

 

Spelregels en voorwaarden

  • De foto dient door uzelf te zijn gemaakt of u dient toestemming te hebben voor het insturen van de foto. Gadero is niet aansprakelijk voor eventuele claims van derden met betrekking tot copyright;
  • De ingestuurde foto mag geen aanstootgevende, provocerende, lasterlijke of seksueel getinte of andere bezwaarlijke of ongepaste inhoud bevatten;
  • De ingestuurde foto mag geen personen bevatten;
  • De ingestuurde foto mag geen zichtbare promotie of reclame van andere bedrijven vertonen;
  • Gadero mag de foto gebruiken voor commerciële doeleinden en delen met haar dochterondernemingen;
  • Deze fotowedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door andere partijen dan Gadero;
  • De winnaar van de fotowedstrijd wordt door de jury die door Gadero is aangesteld gekozen.
Stuur uw foto's in!
+ Voeg nog een foto toe
* verplicht