Logo Gadero
inspiratieservice

Fotowedstrijd Gadero

Heb jij een prachtige overkapping, blokhut, schutting, vloer, vlonder of een ander bouwwerk van Gadero producten gemaakt? En wil je dit graag met ons en andere klussers delen? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en win een mooie prijs!

Deelname en voorwaarden 

Deelnemen aan onze fotowedstrijd kan door een foto van jouw Gadero producten te maken en in te sturen via dit formulier of te mailen naar foto@gadero.nl. Een handige tip is om meerdere foto’s uit verschillende hoeken te maken en deze allemaal in te sturen. Zo maak je de meeste kans om een prijs te winnen! Wij vinden het leuk om te weten hoe jouw klusproject is verlopen. Hoe heb je de producten gemonteerd en heb je ook handige tips voor andere klussers? Wanneer je meerdere foto’s van hoog bestandsformaat heeft, kun je de foto’s delen via Google Drive of WeTransfer en mailen naar foto@gadero.nl.

Spelregels en voorwaarden

  • De foto dient door jezelf te zijn gemaakt of jij dient toestemming te hebben voor het insturen van de foto. Gadero is niet aansprakelijk voor eventuele claims van derden met betrekking tot copyright;

  • De ingestuurde foto mag geen aanstootgevende, provocerende, lasterlijke of seksueel getinte of andere bezwaarlijke of ongepaste inhoud bevatten;

  • De ingestuurde foto mag geen personen bevatten;

  • De ingestuurde foto mag geen zichtbare promotie of reclame van andere bedrijven vertonen;

  • Gadero mag de foto gebruiken voor commerciële doeleinden en delen met haar dochterondernemingen;

  • Deze fotowedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door andere partijen dan Gadero;

  • De winnaar van de fotowedstrijd wordt door de jury die door Gadero is aangesteld gekozen.

Fotowedstrijd 2024

Door de vele enthousiaste inzendingen is ervoor gekozen om de fotowedstrijd het gehele jaar door te laten lopen tot en met 31 december 2024. Wij reiken dit jaar maar liefst drie cadeaubonnen uit ter waarde van €300. In januari 2025 zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaars. Door mee te doen ga je akkoord met de spelregels. De winnaars worden op de foto gezet met de tegoedbon bij het klusproject. Deze foto delen wij met onze volgers op social media en zullen dus worden gebruikt voor marketingdoeleinden.