Logo Gadero
inspiratieservice

MBI GeoProArte tegels

Droomt u van een luxueus terras en zoekt u hiervoor de allerbeste betontegels en zou u graag een nieuwe tegel willen? Dan zijn GeoProArte tegels van MBI perfect voor uw tuin. GeoProArte terrastegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de voordelen van keramiek. Door deze tegels met nieuwe digitale technieken ziet uw terras er namelijk luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. 

De GeoProArte gaat de verwachtingen van sierbestrating verleggen. Dit komt voornamelijk door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de GeoProArte tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de GeoProArte tegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels dankzij de oersterke betonnen drager. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

De kwaliteit van MBI GeoProArte tegels

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de superieure kwaliteit van de Geo Pro Arte tegels en wilt u vergelijken? Ga dan nog een stap verder en kijk naar keramische terrastegels of GeoCeramica tegels. Wilt u uw terras van beton maken? Dan raden wij in eerste instantie de GeoProArte aan gezien de kwaliteit, maar u kunt natuurlijk altijd een kijkje nemen bij onze gecoate tegels en onze andere printtegels. Let wel op dat andere betontegels niet dezelfde voordelen hebben als de GeoProArte tegels van MBI.

Wat zijn MBI GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn zoals hierboven al even benoemd het absolute neusje van de zalm als het gaat om tegels met een oersterke betonnen drager. Het zijn de eerste betontegels die veelzijdig toepasbaar zijn dankzij de nieuwste technieken. Bovendien heeft Geo Pro Arte met een hoogwaardig, keramisch design. Door de nieuwste technieken die ontwikkeld zijn in een speciale Protection Plus Factor 90 toplaag wordt uw terras dankzij de GeoProArte tegels nog beter beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Net als bij keramische tegels heeft u nauwelijks onderhoud aan uw terras en zijn de GeoProArte tegels bijzonder duurzaam. Het niveau van sierbestrating wordt naar een heel nieuw niveau getild door de GeoProArte terrastegels. De GeoProArte tegel is een echte trendsetter met bijvoorbeeld de gevarieerde mozaïek designs en de prijswinnende, oersterke betonnen drager wordt gezien als het ultieme design tegel van de toekomst. De luxe tegels zijn veelzijdig toepasbaar dankzij no nonsens betonnen drager.

De digitale toplaag zijn onderhoudsvriendelijk dankzij de nieuwste technieken die zijn toegepast op de betonnen textuur. op de design tegel zijn dankzij de factor 90 laag realistischer en gedetailleerder dan ooit voor mogelijk werd gehouden op een betontegel. Het lijkt en voelt net als echt keramiek. Kies bij GeoProArte uit:

Voordelen hoge sierwaarde GeoProArte terrastegels van MBI

GeoProArte tegels hebben vele voordelen. Zo zijn de tegels veelzijdig toepasbaar dankzij nieuwe technieken. De nieuwe technieken brengen levensechte nuances aan de toplaag van uw terrastegels met keramisch design. De Digitale toplaag laat een blijvende indruk achter op alle gasten die u ontvangt in uw tuin. De Geo Pro Arte tegels is een nieuwe tegel die geschikt is voor toekomstige generaties. Enkele voordelen van de "Nieuwe Rembrandt" zijn: 

  • Kleurvaster dan beton

  • Slijtvaster dan keramiek

  • Krasvaster dan natuursteen

  • Geproduceerd in Nederland in de duurzame MBI steenfabriek in Kampen

  • Ideaal voor onder overkappingen, zowel geschikt voor terrassen deels in de zon en in de schaduw dankzij de UV bescherming

  • Antikalk basis

  • Gecoat

  • Tot 280 verhit voor een gebrande beschermlaag

  • Stroef en slijtvast

  • Verkrijgbaar bij Gadero, uw dealer voor MBI Geo Pro Arte terrastegels. 

Maak uw droomtuin compleet

Maak uw droomtuin compleet en bestel direct uw zand, voegmortel, opsluitbanden en andere bestrating toebehoren bij Gadero en ontvang alles voor uw droomtuin al binnen 7 werkdagen.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.