Logo Gadero
service

Tuingaas

Nergens anders meer tuingaas op voorraad. Wij hebben naast rondhout gefreesde palen en vierkante tuinpalen een groeiend assortiment tuingaas of tuindraad zoals men in België zegt. Wilt u een omheining maken van antraciet zwart of groen gaas, of zelf een konijnenren of kippenhok maken van gaas. Wij hebben topkwaliteit gaas van Betafence te koop. Uniek is dat u meteen vierkante- of ronde palen, krammen en andere benodigdheden kan bijbestellen op 1 adres. Tuingaas per meter bestellen? Dat kan nu ook in alle maten groen en antraciet zwart gaas.

Kies bij Gadero uit diverse soorten en hoogtes (60 tot 200 cm) tuingaas. Naast het bekende groen geplastificeerde gaas, leveren wij ook antraciet zwart tuingaas. Daarnaast vindt u bij ons ook steeds meer andere soorten gaas voor dierenverblijven zoals kippengaas, schapengaas, vee omheiningen en andere afrasteringen.

Let bij het vergelijken van tuingaas op de maasgrootte (de grootte van de vakjes), draaddikte en houd rekening met Chinese imitatiematerialen die een veel kortere levensduur hebben. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit tuingaas van het alom bekende merk Betafence. Wij leveren Betafence gaas op rol in zilver, antraciet en groen uit eigen voorraad. Uniek is dat u bij ons voor de laagste prijs zowel per meter als per rol kan bestellen. 

De meest populaire hoogte is 1 meter hoog tuingaas in de kleur groen. De hoogte van 1 meter is geschikt voor klein vee als schapen en een veilige hoogte voor kinderen (zolang u geen klimbare elementen in de buurt van uw gaas hebt).

Voor echt een stalen hekwerk, bekijk onze dubbelstaafmatten in o.a. groen en zwart in de hoogte maten 1 meter, 120 cm en 180 cm.