Logo Gadero
service

MBI Steenmeesters

U zoekt een gerenommeerde dealer voor MBI tegels of bestrating? Steenhandel Gadero levert MBI stenen overal in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn al jaren officieel dealer van MBI sierbestrating. 

MBI de Steenmeesters is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardige betonproducten. De Nederlandse betonproducent is een familiebedrijf dat al vanaf 1945 garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf beschikt over 4 productie- en verkooplocaties welke bemand worden door 350 steenmeesters ofwel medewerkers. Sinds een aantal jaar heeft het bedrijf zelfs 2 verkooplocaties in Duitsland. 

MBI sierbestrating staat bekend om zijn kwaliteit. Alle bestrating die de fabriek maakt is voorzien van deklagen, impregnanten of een coating. Wanneer u een product van het merk MBI in huis haalt, weet u zeker dat u hier jarenlang van kunt genieten. Het bedrijf produceert onder andere bestrating voor in de tuin, bestrating voor de oprit, terrastegels, stapelblokken en producten voor de weg- en waterbouw in allerlei maten, kleuren en kwaliteitsklassen. Gadero is officieel dealer van MBI en levert binnen enkele werkdagen vanuit een breed en diep assortiment aan huis. 

Populaire MBI producten

Breed en diep assortiment

MBI is een producent van verscheidene soorten stenen en tegels in alle soorten en maten. Voor de volgende soorten tegels en stenen kunt u bij MBI terecht: Drumstones, Keramische tegels, Opsluitbanden, Klinkers, Muurelementen, Voegzand en nog veel meer. Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en in Nederland geproduceerd. 

MBI heeft meerdere series steen waaronder de Geo serie. De volgende stenen vallen onder de GeoSteen serie van MBI: GeoCeramica, GeoAntica, GeoAnticato, GeoArdesia, GeoColor, GeoFacetto, GeoHexagon, GeoPiazza, GeoStretto, GeoTravertino en GeoVegetale. 

Heeft u advies en/of hulp nodig bij het samenstellen van uw order? Bel dan met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 op het volgende telefoonnummer: 050 - 230.61.51.

Meest gestelde vragen over MBI Steenmeesters