Logo Gadero
service

Aluminium veranda met plat dak

Onze hypermoderne "flat roof" aluminium overkappingen geven uw aanbouw een superdeluxe uitstraling, zeker als u de variant met dakoverstek kiest. Dus wenst u een aluminium aanbouw veranda met plat dak aan uw woning ? Overweeg dan onze prefab aluminium overkappingen met plat dak, ook wel flat roof genoemd. Wij leveren oerdegelijk terrasoverkappingen met onze aluminium veranda's met plat dak van Gardendreams, zo bent u zeker van 10 jaar fabrieksgarantie of het aluminium en maarliefst 3 mm dikte profielen van topkwaliteit.

Wij bezorgen in heel Nederland, België en Duitsland deze terrasoverkappingen met plat dak in echt glas of lichtgewicht polycarbonaatplaten. Gadero is uw officiële dealer van Gardendreams en bovendien lid van Thuiswinkel Waarborg voor extra garantie en service

Mega showroom met aluminium veranda's in Breukelen

U wilt aluminium veranda's in het echt bezichtigen? Dat kan in onze speciale showroom in Breukelen. Hier ziet u met eigen ogen de verschillen tussen een flat roof en aanbouw veranda met schuin aflopend dak. Onze adviseurs staan u graag te woord. Doe dit bij voorkeur op afspraak, zo weet u zeker dat een adviseur 100% tijd voor u vrijmaakt. Ook voor maatwerk kunt u een afspraak inplannen bij onze showroom of neem contact met ons op via de telefoon of mail.

De prijs van deze luxe aluminium overkappingen met plat dak liggen iets hoger dan onze standaard aanbouwveranda's met aflopend dak. Dit komt door de speciale profielen die zorgen voor een dak met uitstraling van een plat dak, maar toch met een goede afwatering.

Het meest populair zijn de flat roof aluminium veranda's met 22cm dak overstek, dit geeft een chique look and feel. Deze terrasaanbouw sets hebben staanders van 11x11 cm dik en een trendy antraciet RAL 7016 kleur. Ook verkrijgbaar met glazen schuifwanden aan de zijkanten en voorzijde. 

De Flatroof Edition aluminium overkappingen van Gardendreams zijn leverbaar in de volgende kleuren: RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) en RAL 9007 (Grijs).

Aluminium overkapping plat dak met dakoverstek

Let op, bij deze luxe Gardendreams overkappingen van aluminium heeft 2 betonpoeren met pijp nodig voor de afvoer van hemelwater aan weerszijden. Ook veel mogelijkheden met led-verlichting in uw dakprofielen.