Logo Gadero
inspiratieservice

Vlonder Montage Service

Heeft u hulp nodig met het vakkundig laten plaatsen van uw houten vlonder? Schakel dan onze eigen montage experts in om een houten vlonder te laten plaatsen! Wij werken met een team van vaklui welke over de juiste expertise beschikken om uw toekomstige vlonder de mooiste uit de wijk te maken. 

Gadero ontzorgt u hierin volledig, wij zorgen voor de juiste producten en de juiste vakman. Alles op 1 adres bij de marktleider in tuinhout!

De montagekosten van vlonders, welke berekend worden per m2, kunt u hieronder eenvoudig toevoegen aan uw bestelling van vlonderplanken, onderbalken en overige tuinhout.

Voorafgaand verzoeken wij u een aanvraagformulier in te vullen zodat onze experts u van vakkundig advies kunnen voorzien.

Ziet u zichzelf al zitten op een prachtige hardhouten Ipé vlonder of gaat uw voorkeur uit naar een stevige massieve composiet vlonderplank? Voor de montage daarvan bent u bij Gadero aan het juiste adres, vele tevreden klanten gingen u voor! Ontdek het gemak van uw vlonder laten leggen. 

Gadero is al sinds jaar en dag de specialist in vlonderbouw, schuttingbouw, het opbouwen van blokhutten en een vakkundige montage van uw overkapping. De montage van een houten vlonder komt zeer nauw, u wilt immers jarenlang genieten van uw nieuwe vlonder. Door de montage uit te laten voeren door Gadero bent u zeker van een deugdelijke opbouw en een mooi eindresultaat.

Uw vlonder superstrak laten aanleggen 

Onze monteurs besteden extra aandacht aan de afwerking van de vlonder, hier moet u immers tegenaan kijken. We hebben strenge instructies voor alle vlonderbouwers. Door de schroefgaten van de vlonderschroeven netjes in 1 lijn te plaatsen in de vlonderplanken, krijgt u mooie strakke lijnen in uw vlonder. Dit zorgt optisch voor een rustige en luxe uitstraling van uw vlonder. Ook verzinken we altijd de schroefkoppen. Daarnaast zorgen we voor een degelijke fundering (balken rijen om de 40 cm) door het doorhangen van planken voorkomt. 

Door onze jarenlange ervaring met eigen montageteams maar ook goede samenwerkingen met externe montage specialisten, krijgt u gegarandeerd een monteur met de juiste expertise in huis.

Vraag een offerte aan voor de aanleg van uw houten terras

Om voorafgaand een goed beeld van uw situatie te krijgen, verzoeken wij u een aanvraagformulier in te vullen. Zo krijgen onze experts een goed beeld van de situatie en kunnen wij u helpen met advies op maat en het opstellen van een complete productofferte.