Logo Gadero
service

Populaire keramische tegels

Zoekt u duurzame terrastegels die een levenslang meegaan? Dan zijn keramische tegels precies wat u zoekt. Keramische tegels hebben vele voordelen ten opzichte van de goedkope betontegel of de gecoate betontegel. Dat is waarom tuintegels van keramiek populair zijn en er veel keuze is. Om u te helpen bij uw keuze, hebben wij de populairste tegels van keramiek op een rijtje gezet. Hieronder vindt u de meest verkochte keramische tegels van 2 en 3 cm dikte, maar ook 3+1 cm keramische tegels (1 cm keramiek op 3 cm beton).

Gadero is u specialist in keramiek en levert tegels van alle A-merken binnen enkele werkdagen aan huis binnen heel Nederland en België. Zo bestelt u Geoceramica tegels van het merk MBI, Kera Twice tegels van het merk Excluton. Om het volledige assortiment keramische terrastegels te bekijken gaat u naar de categorie keramische terrastegels. Nieuwe keramische tegels zijn de Italiaanse Triagres van MBI. Dit zijn absolute aanraders voor uw terras of looppad. Wij raden het aan om uw keramische terrastegels voor buiten. te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.

Lees onze uitgebreide blog over de voordelen van Keramische tegels voor alle informatie die u nodig heeft.

Goedkoop, hoogwaardig alternatief

Wilt u voordeliger genieten van de voordelen van keramiek? Kijk dan eens naar de MBI GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met praktische en optische eigenschappen vergelijkbaar met keramiek. Daarom vinden wij GeoProArte een waardig alternatief voor de keramische tegel.

Waarom keramische tegels?

Keramische terrastegels gaan meer dan een levenslang mee wanneer deze juist verwerkt worden. Keramiek wordt gemaakt van gebakken klei en is hierdoor keihard. Er kan geen vocht en vuil in de tegel trekken en oppervlakkig vuil kan eenvoudig worden verwijderd met een hogedrukspuit. Beton daarentegen is poreus en erg gevoelig voor vuil en vocht. Terrastegels van keramiek zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en maatvast. Ondanks dat de tegels dus duurder zijn dan betontegels, zijn ze op de lange termijn veel goedkoper vanwege de lange levensduur. 

Bestel nu deze keramische tegels voor uw terras, looppad, oprit of leg een prachtige vloer in uw serre, tuinkamer of overkapping. Lees ons stappenplan voordat u begint met het aanleggen van tegels.

Snelle levering in Nederland en België

Bestel nu uw keramische tegels voor uw terras bij Gadero en wij bezorgen ze binnen 7 werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Meest gestelde vragen over populaire keramische tegels

Inspiratie