Gadero biedt u een zeer ruim aanbod keramische terrastegels voor buiten. Om u te helpen bij een keuze voor een keramische tegel hebben wij de populairste tegels van keramiek op een rijtje gezet. Hier vindt u de meest verkochte keramische tegels van 2 en 3 cm dikte, maar ook 3+1 cm keramische tegels (1 cm keramiek op 3 cm beton). Gadero is u specialist in keramiek en levert tegels van alle A-merken binnen enkele werkdagen aan huis binnen heel Nederland en België. Zo bestelt u Geoceramica tegels van het merk MBI, Ceramaxx tegels van het merk Michel Oprey en Beisterveld, Kera Twice tegels van het merk Excluton en Ceramiton van Tuinvisie. Om het volledige assortiment keramische terrastegels te bekijken gaat u naar de categorie keramische terrastegels.

Waarom keramische tegels?

Keramische terrastegels gaan meer dan een levenlang mee wanneer deze juist verwerkt worden. Keramiek wordt gemaakt van gebakken klei en is hierdoor keihard. Er kan geen vocht en vuil in de tegel trekken en oppervlakkig vuil kan eenvoudig worden verwijderd met een hogedrukspuit. Beton daarentegen is poreus en erg gevoelig voor vuil en vocht. Terrastegels van keramiek zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en maatvast. Ondanks dat de tegels dus duurder zijn dan betontegels, zijn ze op de lange termijn veel goedkoper vanwege de lange levensduur. 

Bestel nu deze keramische tegels voor uw terras, looppad, oprit of leg een prachtige vloer in uw serre, tuinkamer of overkapping. Lees ons stappenplan voordat u begint met het aanleggen van tegels.

Snelle levering in Nederland en België

We bezorgen uw keramische tegels altijd binnen 7 werkdagen in Nederland en in België.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode