Logo Gadero
inspiratieservice

Excluton Cloud

UITLOPEND - De Could serie van Excluton zal niet meer worden geproduceerd en gaan uit het assortiment. Sla snel uw slag voor de laatste partij van deze mooie tegels weg is!

Bent u op zoek naar budgetvriendelijke betontegels waar u lang van kunt genieten? Bekijk dan hieronder de Cloud tegels van het A-merk Excluton. Deze moderne tegels zijn geschikt voor het terras, looppaden en dakterrassen. De Cloud betontegels zijn duurzaam geproduceerd waardoor ze vorstbestendig en stroef zijn en hebben een eerste beschermlaag dat mossen en algen werend is. Door het handige formaat 60x60x4 cm en omdat de Excluton Cloud tegels relatief licht zijn, zijn ze ideaal voor de echte doe het zelver om zelf te leggen en te verwerken. De Cloud serie bestaat uit verschillende populaire kleuren als Gijs/Zwart, Grezzo en Icey Blue, u vindt dus altijd een Cloud tegel die bij u past.

Cloud tegels 

De Excluton Cloud tuintegels worden met veel aandacht en zorg geproduceerd. Door de nieuwste technieken en machines wordt een optimale kwaliteit gewaarborgd. Onze Cloud betontegels zijn stroef, vorstbestendig en zijn voorzien van een beschermlaag tegen vuil. Hierdoor zijn mossen en algen eenvoudig te verwijderen en kunt u langer genieten van een stralend terras. Het assortiment Cloud betontegels van het A-merk Excluton bestaat uit 9 verschillende genuanceerde kleuren. Een ruime keuze om de perfecte tegels te vinden voor uw tuin. In deze collectie vindt u bekende en populaire kleuren als Grezzo en Grijs/Zwart, maar ook nieuwkomers Icey Blue en Corten. Daarnaast bevat de collectie de meer rustige kleuren: Violetto, Grigio, Giallo, Misto en Ivory. De Excluton Cloud tegels zijn geschikt voor het terras, maar ook voor looppaden en dakterrassen. 

Excluton Cloud tegels aanleggen

De Excluton Cloud tegels zijn verkrijgbaar in het formaat 60x60x4 cm en zijn hierdoor eenvoudig zelf te verwerken. En met ons handige stappenplan is dit helemaal een fluitje van een cent. U vindt een uitgebreide uitleg in onze klustip Terrastegels leggen. Daarnaast vindt u hier ook alle toebehoren die u nodig heeft om uw tuinklus tot een succes te brengen! Denk hierbij aan zand, gebroken puin, opsluitbanden en afwatering. Voor een strakke afwerking van uw Excluton Cloud tegels en om onkruid tussen de tegels te voorkomen raden wij aan om ons voegmiddel King Assistant Voegmiddel Premium of King Assistant Voegmiddel Plus te gebruiken voor een optimaal resultaat. 

Even verder kijken? 

Zoekt u een terrastegel die nog minder onderhoud vereist dan onze Cloud tegels? Bekijk dan ook eens onze keramische tegels. Omdat deze tegels gemaakt zijn van gebakken klei, nemen ze geen vocht en vuil op waardoor u minimaal hoeft schoon te maken. Ook zijn deze tegels ontzettend sterk en gaan ze een leven lang mee. Heeft u liever betontegels met dezelfde kwaliteiten als keramische tegels? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze GeoProArte betontegels.