Logo Gadero
inspiratieservice

Resysta vlonderplank Bruin Grijs Effen 2.0 x 14 cm Schroef of naadloze clip

Productnummer
SA46049-20-140-4000
15 jaar garantie
Stroef anti-slip toplaag
Speciale prijs
model_sa46049_20_140_3000
model_resysta_glad_0
model_resysta_terrasdekdelen_20x140mm
model_resysta_natuurbruin_140mm_0
model_dakterras_resysta_composiet
Aanbieding
Per stuk,vanaf
55,95

41,96

incl. BTW

69,77 per ㎡

1 variant op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
300 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
84 stuks
55,9541,96
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Duurzaam en supersterk Resysta materiaal, 15 jaar garantie

  • Zeer goed bestand tegen water en vuil, daardoor stroef en onderhoudsarm

  • Kleurvast, oersterk, rotvrij en geen plastic look

  • Van verantwoord Rijstvlies materiaal, zonder hout of wpc

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Resysta
Houtsoort
Resysta composiet
Kleur
Grijs
Breedte
14 cm
Dikte
2 cm
Benodigde per m2
1.6627

Resysta vlonderplank Bruin Grijs Effen 2.0 x 14 cm Schroef of naadloze clip

Bent u op zoek naar een moderne, bijzondere composiet vlonderplank van oerdegelijke Duitse kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Deze populaire plank van 2 cm dikte en 14 cm breedte is kleurvast, supersterk, stroef en hier te koop met 15 jaar garantie! Ook rondom uw zwembad of nabij de kust (met zoute lucht) zijn deze composiet terrasplanken populair. Resysta is namelijk niet vatbaar voor opname van chloor of zout. Daardoor gaan de planken lang mee en blijven deze zeer stroef. Dit is een speciale 20x140 mm terrasplank aanbieding van supersterk Resysta materiaal in een fraaie natuurbruine kleur.

Onderhoudsvriendelijk Resysta

Het weer heeft geen effect op dit materiaal, dat maakt dit product populair aan zee en op eilanden. Zout krijgt hier geen vat op. Resysta is UV bestendig dus zeer kleurvast. Het is zeer onderhoudsvriendelijk, het materiaal neemt geen water op en is 100% recyclebaar! Ook splintert, rot en barst het Resysta materiaal niet! Het innovatieve van het Resysta materiaal is dat het bestaat uit 60% rijstvlies, 22% zout en 18% minerale oliën. Er is dus geen hout voor deze planken gekapt! Ook is deze terrasplank vrij van plastic. De structuur en look van Resysta is dan ook die van hout en niet van plastic. Ontdek deze unieke composiet terrasplanken met 4 holkamers als u op zoek bent naar een stroef en verantwoord materiaal dat zeer sterk en kleurvast is. Profiteer nu van onze speciale prijs.

Monteren composiet terrasplanken

Deze anti-slip Resysta vlonderplanken van 2 cm dikte, 14 cm breedte 2,40 meter zonder sponning aan de zijkanten zijn snel aan te leggen met vlonderschroeven of naadloze clips. Doordat deze planken geen sponning hebben zijn ze alleen te bevestigen aan de constructiebalken (bij voorkeur de 70x38 mm) met onze 5x50 RVS terrasschroeven of de populaire naadloze clips. Met de naadloze clip kunt u een dicht terras eenvoudig aanleggen met tussennaden van slechts 1 mm tussen de terrasdekdelen! Immers, Resysta kent nagenoeg geen werking. Zo kan er nooit iets tussen uw vlonder vallen.

De planken zijn onbehandeld maar u kunt eventueel een kleurlaag aanbrengen met een gekleurde beits, dit is echter absoluut niet noodzakelijk!

Behandeling

Deze planken zijn geborsteld en daardoor relatief stroef. Om uw Resysta vlonderplanken in optimale staat te houden adviseren we de planken regelmatig te vegen met een bezem. Gebruik eventueel water. Heeft u een vlek op uw terras, bijvoorbeeld van etenswaar, dan kunt u deze met een schuurpapiertje vaak eenvoudig wegschuren als u deze niet te lang laat zitten. Ook kunt u de teakbruin of antraciet grijs olie meebestellen. Deze kunt u met een blokkwast of doek snel inwrijven (aanbrengen). Bij intensief gebruik jaarlijks herhalen.

Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.

Vergelijkbare producten