MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken

Productnummer: MB54322   |   Ideaal om hoeken mee te maken

€ 3,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken

 • Combineer met 60x15x15 & 45x15x15!
 • Perfect om diepte te creëeren in uw tuin
 • Strak uiterlijk met een fraaie kleur
 • Handig formaat en Lichtgewicht!
 • Bestellen per 16 stuks

MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken

Bloembakken, borderranden of kantopsluitingen van patioblokken zijn een enorme trend. U vindt dan ook vele soorten en maten binnen ons uitgebreide assortiment. De meeste patioblokken kent u waarschijnlijk als standaard zwart. Bestrating is ook vaak in het zwart of antraciet uitgevoerd. Mooi en stijlvol natuurlijk maar wilt u nu echt eens iets anders in de tuin? Durf dan eens buiten de gebaande paden te denken. MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken zijn relatief kleine stapelblokken in een moderne kleur met een strak karakter. Daarom zijn deze blokken ideaal voor iedereen die een luxe, strakke tuin wilt. Het grootste voordeel aan deze 15x15x30 cm stapelblokken van MBI is dat u ze kunt combineren met de 15x15x60 en de 15x15x45 variant. Door deze15x15x30 en de 15x15x45 tegen elkaar aan te leggen in een hoekvorm, creëert u zonder moeite en vooral zonder zagen hoeken voor uw bloembak. De 15x15x60 cm kunt u hierbij perfect gebruiken in de lengte.

Patioblokken verwerken tot bloembak of borderrand

U wilt graag niveauverschillen in uw tuin creëren door een border of bloembak te maken. Dit is met behulp van ons uitgebreide stappenplan een hele gemakkelijke klus. Hieronder leest u een korte opsomming van de stappen, maar voor een uitgebreide uitleg raden wij u aan om ons gehele stappenplan en de instructievideo's goed te bekijken.

 1. Bestel aan de hand van een plan
 2. Bereid uw fundering van tevoren goed voor
 3. Controleer de geleverde materialen eerst
 4. Maak de steenlijm gereed
 5. Plaats de eerste laag
 6. Plaats de overige lagen halfsteens
 7. Laat het lang drogen
 8. Afwerken

Haal uw gehele droomtuin bij Gadero

Maak uw droomtuin compleet bij Gadero! Naast deze fantastische stapelblokken van MBI wilt u natuurlijk uw droomtuin werkelijkheid laten worden. Haal steenlijm, opsluitbanden, watergoten, zand, aarde, bloemen en of grind/split. Op deze manier creëert u voor uzelf een prachtige, luxueze tuin waarin u heerlijk kunt relaxen en genieten van de warme zomerdagen.

Showroom

Wilt u deze betonnen Split stapelblokken in de kleur donkergrijs graag in het echt bewonderen? Maak dan (telefonisch of op locatie) een afspraak met onze collega's bij onze showroom in Breukelen en kom langs! U kunt ook via onze showroom pagina gemakkelijk een afspraak inplannen.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu snel deze getrommelde stapelstenen van A-merk MBI bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en andere plekken in Europa gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken MBI Patioblok Antraciet Strak 30x15x15 cm Stapelblokken   |   Ideaal om hoeken mee te maken Op voorraad
€ 3,45 Per stuk incl. BTW