Logo Gadero
inspiratieservice

Triple profiel WEO 35 Composiet Ipe 3.3 x 17 cm Fiberdeck

Productnummer
FW14714
Duurzame gevelbekleding
Eenvoudig schoon te maken
model_WEO35TRIPLEIPE
model_wEOTRIPLE35IPE_VOL
model_2502WEO35Ipe_A3
model_WEO35_ActualInstal_Vilablareix
Per stuk,vanaf

50,45

incl. BTW

122,15 per ㎡

2 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
290 cm
Breedte
17 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
8 stuks
50,45
1 - 5 dagen
63 stuks
60,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Fraaie, moderne uitstraling

  • Kleurvast en goed bestand tegen vlekken

  • Duurzaam

  • Niet geschikt om te plaatsen tegen gevel van woning

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Bruin
Breedte
17 cm
Dikte
3,3 cm
Afmetingen
3.3 x 17 x 290 cm
Benodigde per m2
2.4213

Triple profiel WEO 35 Composiet Ipe 3.3 x 17 cm Fiberdeck

Met deze 3.3 x 17 cm triple profiel composiet gevelbekleding in de kleur Ipé zorgt u voor een fraaie gevel. Deze gevelpanelen hebben drie stroken, waarmee uw gevel diepgang krijgt. Composiet kent een lange levensduur en daarnaast zijn de gevelprofielen makkelijk in onderhoud. Deze profielen hebben een breedte van 17 cm en een werkende breedte van 14 cm.

Let op: Dit profiel heeft brandklasse E en is hierdoor niet geschikt om te plaatsen tegen een woning. Een alternatief hiervoor zijn de WEO 60 profielen, zoals gevelbekleding WEO 60 Composiet Ipé.

Ipé rabatdelen

Als u een milieuvriendelijk alternatief wenst voor tropisch hardhout, zijn deze composiet gevelprofielen een goede keuze. Deze planken zijn gemaakt van gerecyclede materialen wat de gevelprofielen duurzaam maakt. De gevelplanken bestaan uit 65% hout en 35% gerecycled polyethyleen. De rabatdelen hebben een moderne donker bruine kleur. Deze composiet planken zijn behandeld met een waterdichte coating waardoor de latten gemakkelijk schoon te maken zijn.

Let op! De brandklasse E dat aan dit product hangt, zorgt ervoor dat de gevelbekleding helaas niet geschikt is om op huizen te gebruiken. De gevelprofielen zijn voor overkappingen, schuttingen of schuren wel zeer geschikt.

Monteren van WEO composiet

Door de tand-en-schroefverbinding zijn deze composiet rabatdelen eenvoudig te monteren. Zowel horizontaal als verticaal kunnen deze gemonteerd worden. Om de gevel af te werken, gebruikt u WEO Ipé F-profielen en Ipé RVS schroeven. Deze schroeven hebben dezelfde kleur als de rabatdelen en zijn hierdoor bijna onzichtbaar. Per plank zijn er circa 7 Ipé schroeven nodig.

Toch niet het gewenste composiet profiel dat u zoekt? Bekijk ons complete assortiment composiet rabatdelen voor alternatieven.

Vergelijkbare producten