Logo Gadero
inspiratieservice

Wovar Windwervel Zwart

Productnummer
WV66434
windwervel_zwart
windwervel_zwart_toegepast

11,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
13 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Slijtvaste poedercoating

  • Snel en makkelijk te monteren

Specificaties

Materiaal
Staal
Kleur
Zwart
Lengte
13 cm
Dikte
1 cm

Wovar Windwervel Zwart

Met behulp van de Wovar windwervels kunt u eenvoudig raamluiken of blinden vastzetten. Deze zwart windwervels zijn gepoedercoat met een slijtvaste coating. De coating zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar biedt ook extra bescherming tegen roest.

Het gedeelte van de windwervel die u in de muur slaat heeft een lengte van 13 cm en heeft een dikte van 10 mm. het gedeelte wat u kunt draaien om het raam of het luik mee vast te zetten heeft een lengte van 15.5 cm lang. Het korte gedeelte hiervan 4.5 cm.

Hoe te monteren.

Met behulp van een SDS-plus hamerboor 10 x 160 mm boort u een gat in de muur. vervolgens slaat u met een rubbere hamer de windwervel vast in de muur. Door dit met een rubberen hamer te doen, beschadigd u de zwarte coating niet.

Tevens is het ook mogelijk om de windwervel in hout te veranderen. Met behulp van een 9.0 mm dikke hardhoutboor, boort u het hout voor. vervolgens slaat u met een rubberen hamer de windwervel in het hout. Doordat de pin, die u in hout slaat, bij de punt iets dikker is, slaat u de windwervel stevig vast.