Logo Gadero
service

Korting op Karibu blokhutten | Bekijk alle acties van Gadero

Wil jij het maximale uit jouw tuin halen? Doorgaans hebben wij geen hoge kortingen op onze producten, maar om jou te helpen hebben wij deze actiepagina voor u opgesteld. Hier vind je een overzicht met alle actuele acties.

10% korting op thermisch hout 

Banner Halve Home NL Paas Actie Thermo Hout

Gaat u het paasweekend aan de slag in uw tuin? Bij Gadero ontvangt u 10% (!) korting op geselecteerde thermisch behandelde gevelbekleding of schuttingplanken. Gebruik de code PASEN10 en pak die korting! Deze actie is geldig van maandag 27 maart 2023 tot en met maandag 10 april 2023. 

Bekijk hier de Pasen actie

15% korting op Karibu blokhutten

Banner Halve Home NL Karibu Actie

Op zoek naar een blokhut van hoogwaardige kwaliteit voor in jouw tuin? Dan zijn de Karibu blokhutten ideaal. Profiteer nu van 15% korting. De actie loopt van maandag 20 maart 2023 tot en met zondag 2 april 2023. 

Bekijk hier de Karibu actie

Ontdek onze montageservice! 

Banner Halve Home Montage Team B

Wil jij graag een overkapping, schutting of ander bouwwerk in de tuin, maar laat je het werk liever aan een ander over? Dan is de montageservice van Gadero de ideale oplossing. Kijk vooral verder wat wij voor jou kunnen betekenen!  Bekijk hier onze montageservice

Win 300,- shoptegoed 

Banner Fotowedstrijd NL

Heeft u een prachtige overkapping, blokhut, schutting, vloer, vlonder of een ander bouwwerk van Gadero producten gemaakt? En wilt u dit graag met ons en andere klussers delen? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd en win 300,- shoptegoed van Gadero.

Klik hier voor de fotowedstrijd