Logo Gadero
inspiratieservice

Afwatering actie 2023

Het is weer herfst en dat betekent dat het veel gaat regenen. Hevige buien komen ook steeds vaker voor. Volgens het KNMI zal deze trend zich de komende jaren voortzetten, waardoor de kans op wateroverlast in uw tuin of terras vergroot wordt. Een belangrijke reden hiervoor is dat tuinen vaak worden dicht bestraat met terrastegels en andere sierbestrating. Door het gebrek aan groen kan het hemelwater moeilijk naar de bodem zakken, maar hierbij kunnen we moeder natuur een handje helpen!

Kies bijvoorbeeld voor de innovatieve Hydroblobs en/of watergroten. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu en houdt u uw tuin toch onderhoudsvriendelijk en stijlvol. En u profiteert nu tijdelijk van maar liefst 15% (!) korting op de Hydroblobs en watergoten! Gebruik hiervoor de kortingscode DROOG15

Deze actie loopt van x oktober tot x oktober 2023

Banners Categorie NL Waterafvoer 1200x115

Hoe werkt de tijdelijke korting op Hydroblobs en watergoten?

  • Selecteer de Hydroblobs en/of watergoten naar uw keuze;

  • Plaats uw bestelling in de winkelwagen;

  • Controleer uw bestelling en klik op de knop cadeaucoupon;

  • Voer de kortingscode DROOG15 in;

  • Vul uw gegevens in en betaal uw bestelling.

  • In uw mailbox ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. 

* De korting is niet te gebruiken in combinatie met zakelijke korting. 

Hydroblob blokken

Voorkom waterplassen in uw tuin of terras met de Hydroblobs! De Hydroblobs zijn gemaakt van steenwol, een materiaal met een basis van basalt. Dit materiaal heeft een enorme absorberende werking. U plaatst deze blokken in de grond, waar ze het overtollige regenwater opvangen en weer aan uw tuin teruggeven wanneer het grondwaterpeil te laag is. De Hydroblobs bieden dus niet alleen een oplossing bij regen, maar ook bij droogte. Daarnaast kunt u ook uw watergoten aansluiten op deze blokken. U slaat het hemelwater op onder de grond in plaats van het af te voeren naar het riool. 

Heeft u meer informatie nodig over de Hydroblobs? In onze blog wateroverlast voorkomen met sierbestrating bespreken wij de voor- en nadelen van de verschillende vormen van waterhuishouding in de tuin.