Wovar L-vormige aluminium randafwerking / hoekprofiel voor terras 240 cm

Productnummer: WV66317 Wovar aluminium randafwerking

Voor- en nadelen van Wovar L-vormige aluminium randafwerking / hoekprofiel voor terras 240 cm

  • Voor randafwerking van uw vlonder
  • Eenvoudig te monteren
  • Hoogwaardig aluminium
  • Zorgt voor een antislip-oppervlak

Wovar L-vormige aluminium randafwerking / hoekprofiel voor terras 240 cm

U wilt een perfecte randafwerking van uw vlonder? Kies van voor deze kwalitatieve aluminium randafwerking van A-merk Wovar. Dit aluminium L-vormig profiel heeft een afmeting van 27.5 mm hoogte, 37.5 mm breedte en is 2400 mm lang. U dient de zijde van 37.5 mm breed aan de bovenkant van de vlonderplank te bevestigen. Deze zijde heeft handige schroefgaten met een diameter van 5 mm. Deze zeer praktische schroefgaten zitten hart op hart 20 cm van elkaar af.

Heeft u behoefte aan een kortere aluminium randafwerking? Deze randafwerking is eenvoudig korter te zagen met een ijzerzaag. Het is raadzaam om de zaagsnede braamvrij te maken voordat u gaat monteren, zodat u een zo mooi mogelijk eindresultaat creëert. De breedste zijde beschikt over anti-slip ribbels, dit zorgt voor extra grip. Dankzij de extra grip heeft u minder kans op uitglijden, tevens onder de meest natte weersomstandigheden. Deze hoekprofielen voor de randafwerking van vlonders kan zowel bij hout als composiet worden toegepast. Zorg bij composiet vlonderplanken er wel voor dat vocht nog uit de plank kan lopen, dus niet te strak op de rand monteren. 

Wovar aluminium randafwerking online bestellen

Wij raden aan de aluminium randafwerking te bevestigen met RVS A2 schroeven van 4 mm dikte. Deze schroeven gaan corrosie van het aluminium tegen. Daarnaast is het van belang om voor te boren. Door voor te boren vermijdt u het splijten van het hout, waar het aluminium op wordt vastgeschroefd. Voor het voorboren kiest u een 3 mm hardhout boor, deze vindt u bij gerelateerde artikelen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar aluminium randafwerking L-vormige aluminium randafwerking / hoekprofiel voor terras 240 cm 240 cm Wovar aluminium randafwerking Op voorraad
€ 27,20 Per stuk incl. BTW