Wovar Bolkop schroefnagels RVS 2.5 x 45 mm - Rol 200 stuks

Productnummer: WV66359 RVS Bolkopnagels 2.5 x 45 mm op rol

€ 21,39 Per rol à 200 stuks incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Bolkop schroefnagels RVS 2.5 x 45 mm - Rol 200 stuks

  • RVS bolkopschroeven op band, speciaal voor montage red cedar
  • Eenvoudig gevelplanken monteren
  • Bolkopschroeven van A-merk Wovar
  • Oxideert niet dankzij RVS A2
  • Tacker met rvs nagels op rol niet aanbevolen voor zachte houtsoorten
  • Alleen te gebruiken met 15 graden tackers voor nagels op plastic rol

Wovar Bolkop schroefnagels RVS 2.5 x 45 mm - Rol 200 stuks

Deze 2.5x45 mm bolkopnagels op band van A-merk Wovar behoren tot onze hardlopers. Deze RVS geribte spijkers met bolkopvorm zijn perfect om zeer snel gevelbekleding te monteren. De bolkopnagels zijn vervaardigd van RVS A2 staal, waardoor ze niet oxideren. Omdat de bolkopnagels niet roesten, zijn ze ideaal te gebruiken voor buitentoepassingen.

Dankzij de rolhoek van 15 graden zijn de bolkopspijkers geschikt voor tackers voor 15 graden nagels. Tevens zorgt de bolkop van de schroef voor een mooie afwerking. 

Eenvoudig te monteren bolkopnagels

De roestvrijstalen bolkopnagels 2.5 x 45 mm zitten op een rol van ongeveer 200 nagels. Wij adviseren deze bolkop spijkers te gebruiken bij bijvoorbeeld Red Cedar en Siberisch Lariks hout. Bekijk ons aanbod gevelbekleding van hout hier.

Let op, veel tackers schieten deze geribte spijkers te diep in het hout. Met name bij zachte houtsoorten komt dit voor. Zorg dus voor een goede afstelling van uw spijkerpistool of monteer met de hand (aanbevolen). 

Bij zachte houtsoorten als Red cedar, Ayous en Fraké raden we voorboren met 2mm aan. Dit voorkomt scheurvorming. Let op, dat u de bolle kop altijd OP het hout laat zweven en dus NOOIT in het hout slaat. Monteer uw gevelhout bij voorkeur met een klauwhamer voor een optimaal resultaat. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bolkop schroefnagels RVS 2.5 x 45 mm - Rol 200 stuks Wovar Bolkop schroefnagels RVS 2.5 x 45 mm - Rol 200 stuks RVS Bolkopnagels 2.5 x 45 mm op rol Op voorraad
€ 21,39 Per rol à 200 stuks incl. BTW