Logo Gadero
service

Gevelplaat Zwart 305 x 130 cm HPL plaat 6 mm dikte 1 zijde UV bestendige laag

Productnummer
LDS54508-6-3050-1300
image

Plus- en minpunten

  • Voor binnen en buiten (gevel) toepassingen

  • Hoogwaardige kunststof plaat voor 1001 toepassingen

  • Afneembaar, hygiënisch en onderhoudsarm

  • Hoogwaardig HPL materiaal

Specificaties

Kleur
Zwart
Lengte
305 cm
Dikte
0,6 cm
Breedte
130 cm
Voorzien van messing en groefverbinding
Nee

Gevelplaat Zwart 305 x 130 cm HPL plaat 6 mm dikte 1 zijde UV bestendige laag

Let op: Wij adviseren altijd om de randen van plaatmateriaal te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken.

Van deze zwarte kunststofpanelen bekleedt u uw gevel buiten of bouwt u afwasbare schotten voor binnen. Populaire toepassingen van deze HPL platen zijn dakkapel beplating, boeidelen en als afneembare wanden in de industrie, paarden stallen of keukens. Deze HPL kunststof gevelplaten zijn 2 zijdig zwart gekleurd.

Deze HPL panelen zijn vlakke platen op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. De platen zijn voorzien van een geïntegreerd, decoratief oppervlak, gebaseerd op gepigmenteerde harsen. Een gevelpaneel van 6 mm dik weegt ongeveer 8 kg per m2 .

De doorgaande ventilatieruimte tussen deze Viking core EURO gevelplaten en achterwand dient minimaal 20 mm te bedragen. Aan de boven- en onderzijde dienen de ventilatie-openingen minimaal 5 mm te bedragen. Zorg altijd voor verticale ventilatie Deze HPL kunststof platen in de kleur zwart monteert u met Roestvrijstalen A4 torx schroeven in de maat 4,8x38 mm of 4,8x25 mm.