Logo Gadero
inspiratieservice

Saunakachel Harvia BC35 Tuindeco

Productnummer
DE906
Eenvoudig te bedienen moderne saunakachel
Zeer geschikt voor kleine saunahuisjes
43x5005_P01__1__1_

242,20

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Diepte
295 cm
Breedte
28 cm
Hoogte
505 cm
Materiaalsoort
RVS
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Neemt weinig ruimte in dankzij zijn compacte formaat

  • Inclusief 20kg saunastenen

  • Gemakkelijk te bedienen dankzij het controlepaneel

  • Zowel vrijstaand te gebruiken als aan de muur te bevestigen

  • Enkel geschikt voor kleine sauna's

  • Er moet een stroompunt aanwezig zijn

Specificaties

Materiaalsoort
RVS
Materiaal
Staal
Kleur
Grijs
Breedte
28 cm
Diepte
295 cm
Hoogte
505 cm

Saunakachel Harvia BC35 Tuindeco

Geeft u de voorkeur aan de sfeervolle en fijn aanvoelende stralingswarmte van een houtkachel, maar wilt u tevens meer controle over de temperatuur? Dan is de Harvia BC35 Saunakachel de ideale oplossing! Deze 3,5 kW elektrische saunakachel Harvia Vega Compact BC35 is een typische kachel voor de Finse buitensauna waarbij de saunakooltjes elektrisch worden verhit. Hierdoor ontstaat een natuurlijke stralingswarmte en kunt u door water te gieten op de kolen, ook uw eigen stoomsauna creëren. Via het bedieningspaneel is de gewenste temperatuur gemakkelijk in te regelen. Naast een thermostaat is het paneel voorzien van een timer zodat u van tevoren de gewenste tijd in kunt regelen en zonder zorgen kunt genieten van uw saunabezoek. De Havia Vega Compact BC35 wordt standaard geleverd inclusief 20kg saunastenen.

Eigenschappen van de Harvia BC35

De Harvia Vega Compact is een echte krachtpatser voor kleine sauna's met bedieningsschakelaars op het bovenste gedeelte, waardoor de gebruikerservaring erg ergonomisch is. De sauna heater is eenvoudig met één schroef aan de muurbeugel te monteren en kan zeer laag worden gemonteerd, zodat je ook op de laagst gepositioneerde bank van een sauna tot in de tenen wordt verwarmd.

De Harvia BC35 is een elektrische saunakachel die geschikt is voor sauna' s met een inhoud van 2-4.5m3. Het bedieningspaneel is zowel links als rechts te monteren van de kachel, om afhankelijk van uw sauna de gemakkelijkste bediening te hebben. Daarbij kunt u de saunakachel aan een wand monteren waarmee u ruimte zult besparen. De Harvia BC35 werkt op netstroom. Er dient dus een 230V aansluiting in de sauna aanwezig te zijn.

Alternatieve Elektrische Saunakachel

Bent u op zoek naar een iets krachtigere elektrische kachel voor uw houten buitensauna of >saunabarrel? De >Harvia Trendy X is een elektrische saunakachel die geschikt is voor sauna' s met een inhoud van 8-14m3. De Harvia Trendy X werkt op krachtstroom en heeft een vermogen van 8KW bij maximale verwarming.