Balk Lariks Douglas 7 x 22 cm Glad Geschaafd

EUTR

Productnummer: DV1221-70-220   |   Stevige ligger voor o.a. aanbouw veranda   |   Onbehandeld en gedroogd

Vanaf € 129,35 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Balk Lariks Douglas 7 x 22 cm Glad Geschaafd Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
400 cm x 22 cm x 7 cm
22 cm
7 cm
€ 129,35 Per stuk
500 cm x 22 cm x 7 cm
22 cm
7 cm
€ 161,69 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Balk Lariks Douglas 7 x 22 cm Glad Geschaafd

  • Warme kleur van Lariks Douglas hout
  • Gedroogd, dus minder vatbaar voor schimmel en vocht

  Balk Lariks Douglas 7 x 22 cm Glad Geschaafd

  Een fraaie naaldhouten Lariks Douglas balk van het merk Elephant. Deze onbehandelde tuinbalk heeft de afmeting 7 x 22 cm en is verkrijgbaar in de lengtes van 4 en 5 meter. Deze balk is uitermate geschikt om als ligger te gebruiken bij het bouwen van een overkapping. Glad geschaafd Lariks Douglas is gedroogd en daardoor is het hout minder vatbaar voor schimmel en vocht.

  Budget overkapping

  De balk gemaakt van het Lariks Douglas hout heeft een uitzonderderlijke duurzaamheid voor een naaldhoutsoort en kan gezien worden als goedkopere optie voor hardhouten balken. Het hout heeft een roze achtige kleur en is zodoende ook prima te gebruiken voor andere doeleinden waar de authentieke kleur beter uitkomt.

  Wilt u polycarbonaatplaten monteren zonder dat u de aluminium tussendragers (van 60 mm breed) vanaf uw terras ziet? Dan zijn deze glad geschaafde lariks douglas balken zeer geschikt voor het bouwen van uw aanbouw veranda of terrasoverkapping aan uw gevel. Reken met een afloop van minimaal 16 centimeter per meter.

  Ijzerwaren

  In de verwante producten vindt u draadhoutbouten waarmee deze balk eenvoudig en goed te verbinden is aan een paal voor bijvoorbeeld een overkapping. Wilt u een aanbouw veranda van doorschijnende polycarbonaat platen maken? Bestel dan deze kanaalplaten in diverse maten van 2.5 tot 5 meter.

  Hoeveel maximaal overspannen met deze balk?

  U wilt deze balk als dakbalk gebruiken van uw overkapping of houten schuur op maat? Reken altijd met 5 cm dikte per 100 cm overbrugging bij normaal gebruik (zoals overkappingen of tuinschuren bouwen met standaard dakbedekking, dus geen echte dakpannen (relatief zwaar)). Bij deze balk in 220 mm dikte mag u dus maximaal 4,40 meter overspannen. Wilt u meer informatie, lees dan onze blog over maximale overspanning van houten balken. Door links en rechts een schuine schoor te plaatsen kunt u nog een maximaal een halve meter toevoegen. Zorg altijd voor een goede fundering, verzakking van uw betonpoeren of fundering kan uw constructie verzwakken. Voor meer tips lees onze klustip lariks overkapping bouwen.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Lariks Balk Elephant 7 x 22 cm Balk Lariks Douglas 7 x 22 cm Elephant Glad Geschaafd EUTR   |   Stevige ligger voor o.a. aanbouw veranda   |   Onbehandeld en gedroogd Op voorraad
  Vanaf € 129,35 Per stuk incl. BTW