Schuren Bestaande Parket Vloer - Inclusief Olie Afwerking

Productnummer: FL95007-SPO Laat uw Parket vloer opschuren en tranparant of gekleurd afwerken

  • Inclusief opnieuw oliën van vloer
  • Deskundig advies voor, tijdens en na het schuren
  • Jarenlange ervaring op het gebied van parket
  • Geen verrassingen, kant-en-klaar opgeleverd
  • Gemiddeld 6 weken wachttijd
  • Enkel beschikbaar in Nederland

Met de Gadero Parket onderhoud service kunt u een verouderde vloer nieuwe leven inblazen. Bestel eenvoudig het aantal vierkante meter vloer en laat uw parket op schuren en vervolgens opnieuw afwerken met een olie. U kunt kiezen uit een transparante of gekleurde olie. De vakkundige Gadero parket specialisten zorgen voor een professioneel eindresultaat. 

De bestaande parket vloer onderhoud service bestaat enkel uit vakmannen met jaren ervaring in het leggen en onderhouden van houten parket vloeren. Wanneer u gebruik maakt van deze professionele vloeren leggers bent u verzekerd van een juiste afwerking van de eiken parket vloer, en dus het behoudt van uw eventuele fabrieksgarantie. 

De Gadero Parket specialisten gaan snel maar zeker ook professioneel te werk, en voorzien u waar nodig van advies. Zo denken onze vloerspecialisten mee over bijvoorbeeld de juiste kleur olie in uw situatie en voorzien ze u hierbij van tips. 1 van onze medewerkers zal een afspraak voor het schuren en oliën van de eiken houten parket vloer met u inplannen.

€ 42,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp
Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Legservice Parket verlijmd leggen Gadero Klus plinten Schuren Bestaande Parket Vloer - Inclusief Olie Afwerking Laat uw Parket vloer opschuren en tranparant of gekleurd afwerken Op voorraad
€ 42,95 Per m2 incl. BTW