Steigerhout Tuinkist 145 x 60 x 45 cm

Productnummer: RR2250-145 Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht

Op maat gemaakt Ca. 10 werkdagen

€ 228,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Steigerhout Tuinkist 145 x 60 x 45 cm

  • Kant en klaar geleverd
  • Met lange, stevige scharnieren
  • Mooi geschuurd en met bodem
  • Maatwerk mogelijk
  • Niet geheel waterdicht

Steigerhout Tuinkist 145 x 60 x 45 cm

Zoekt u een hoogwaardig afgewerkte kist van steigerhout van 145 bij 60 cm groot? Wilt u geen gedoe met doe het zelf bouwpakketten en bouwtekeningen? Dan is deze kant en klare tuinkist c.q. speelgoedkist echt iets voor u. Deze steigerhouten tuinkist is gemaakt van gedroogd en geschuurde steigerplanken. De deksel is waterbestendig, niet geheel waterdicht. U kunt deze kist zowel als kussenbox gebruiken buiten of als legokist binnen. Deze luxe tuinkist heeft een bodem en is vakkundig gefabriceerd in Nederland, dus geen schroefkoppen in het zicht. De diepte is 60 cm, de hoogte 45 cm zodat u er ook op kan zitten en de lengte is 145 cm.

Let op:
De genoemde maten zijn de buitenmaten. Voor de binnenmaten moet u ca. 5 cm in de breedte en diepte minder rekenen. De hoogte is binnen ca. 30 cm. De hoogte van 45 cm is ideaal als u de kist ook als zitbank wilt gebruiken. Bij maatwerk is de lengte van bijvoorbeeld 2 meter geen probleem. 

Let op! Dit product betreft een maatwerk product, waardoor uw wettelijke herroepingsrecht vervalt en u dit product niet kunt retourneren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klaar Steigerhout Tuinkist 145 x 60 x 45 cm Trendy Steigerhout Tuinkist 145 x 60 x 45 cm Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht
€ 228,25 Per stuk incl. BTW