Kant en klare Steigerhout Tuintafel in 14 maten - Geschuurd

Productnummer: RR2225 Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht

Op maat gemaakt Ca. 10 werkdagen

€ 259,95 € 239,95 per stuk incl. btw

 • Kant en klare Steigerhout Tuintafel in 14 maten
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Kant en klare Steigerhout Tuintafel in 14 maten

  • Geschuurd steigerhout
  • Kant en klaar geleverd
  • Met rubberen dopjes onder de poten
  • Maatwerk mogelijk
  • Minder stevig dan onze kloostertafel modellen

  Kant en klare Steigerhout Tuintafel in 14 maten

  Deze tafel voor buiten is gemaakt van A-kwaliteit gebruikt steigerhout planken van 3 cm dikte en wordt volledig kant en klaar geleverd. Deze luxe steigerhouten tafel is schoongemaakt en geschuurd. Bovendien heeft deze tafel geen zichtbare schroefkoppen. Deze eettafel is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen). Deze moderne grijze tuintafel van steigerhouten planken is 78 cm hoog. De veelzijdige tafel is ook binnen te gebruiken als eettafel in de keuken of als kantinetafel op het werk. Let op, banken kunt u los bij bestellen. Deze prachtige tafel is geschikt voor stoelen met een maximale leuninghoogte van 69 cm.

  Deze moderne eettafel voor buiten of binnen is dusdanig vervaardigd dat het tafelblad en de robuuste 120x120 mm poten geen schroefkoppen bevat. Deze tafel in de winter afdekken of binnenzetten zorgt ook voor het verlengen van de duur.  

  Kant en klaar

  Deze mooie steigerhouten tuintafel wordt geleverd met rubberen beschermingsdopjes voor onder de poten. Doordat deze tafel kant en klaar wordt geleverd is deze vakkundig in ons eigen Nederland gemaakt en heeft u minder last van trekkende poten en bladen. Wel altijd op een vlakke ondergrond plaatsen is ons advies! Bestel bijbehorende wicker eettafelstoelen voor buiten meteen mee. Zie verwante producten. 

  Beschikbare maten

  Deze sfeervolle houtentafel is ook leverbaar tot 3,40 meter lang en 116 cm breed. Voor langere tafels, kies onze steigerhouten kloostertafels. Deze hebben minder stabiliteit door de slimme onderbalk. 

  Welke bankjes bijbestellen?

  Bijpassende bankjes altijd 40 cm korter bestellen dan uw tafel maat is ons advies, zie verwante producten.

  Maatwerk

  Wilt u een op maat tafel voor buiten laten maken? Bij deze buitentafel van steigerhout is maatwerk mogelijk. Neem contact met ons op. Dit product wordt geleverd zonder bankjes. Bijbehorende banken van steigerhout om van deze tafel een echte eettafel te maken is mogelijk. Of bestel onze ACTIE tuinstoelen bij deze tafel. Deze stoelen passen altijd onder dit tafelblad.

  Voor deze kant en klare tuinmeubelen geldt een toeslag in de transportkosten vanwege het grote volume. U bespaart natuurlijk wel een hoop tijd en gedoe, u hoeft helemaal niets in elkaar te zetten. Let op, de tafelpoten zijn verlijmd, dus kunnen niet gedemonteerd worden.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Hoe is de maat van de poten? Het gaat me vooral om de dikte.

  De poten zijn ca. 12.5 cm.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Kant en klaar steigerhout tuintafelKant en Klare Tuintafel Steigerhout In 14 maten Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht
  € 259,95 € 239,95 per stuk incl. btw