Betonklinkers Wit 21x10x8 cm KOMO Verkeerssteen

KOMO

Productnummer: EX60200   |     |   Een echte krachtpatser!   |   Geschikt voor aftrillen

€ 59,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Betonklinkers Wit 21x10x8 cm KOMO Verkeerssteen

  • Geschikt voor oprit
  • Geeft een luxe uitstraling
  • KOMO gekeurd
  • Met deklaag
  • Niet geschikt voor dakterras

Betonklinkers Wit 21x10x8 cm KOMO Verkeerssteen

Deze betonklinkers wit 21x10x8 cm van A-merk Excluton zijn een zeer populaire keus voor zowel particulieren als (semi-) overheidsorganisaties door het KOMO keurmerk. Door dit keurmerk bent u verzekerd van kwaliteit. Deze betonklinkers zijn voorzien van een deklaag waardoor ze ook nog eens een stuk duurzamer zijn. U bestelt deze klinkers per laag en per laag vindt u 36 stenen. 

Geschikt voor elk terrein

U kunt deze betonklinkers gebruiken voor verschillende toepassingen. De witte kleur heeft uw terras of looppad een moderne uitstraling, maar ook voor opritten, parkeerplaatsen en zelfs bedrijventerreinen zijn deze klinkers uitermate geschikt. Door hun dikte van 8 cm, de afstandhouder en facetrand zijn ze bestand tegen zware belastingen en kunt u er dus zelfs met vrachtwagens zonder problemen overheen rijden. 

KOMO keurmerk

KOMO is een collectief keurmerk voor kwaliteitseisen in de Nederlandse bouw en staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. De kwaliteitseisen worden getoetst door een onafhankelijk en evenredige vertegenwoordiging van belanghebbenden. Wanneer u producten met het KOMO keurmerk aanschaft dan kunt u er zeker van zijn dat u kiest voor de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Uw nieuwe bestrating zelf leggen?

Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe bestrating? Wij helpen u graag op weg met onze handige klustips! Hier leest u alles over het proces en geven wij u praktische tips. Ook benoemen wij alle extra benodigdheden die bij uw bestrating komen kijken. Denk hierbij aan drainage, ophoogzand, inveegzand en opsluitbanden. Zorg dat u deze ook aan uw bestelling toegevoegd zodat u met een compleet pakket aan de gang kunt!

Is dit niet de klinker die u zocht? Wij hebben een ruim aanbod BKK/BSS klinkers, dus altijd een die bij u past. Liever geen betonklinker? Neem dan gerust eens een kijkje bij onze betontegels of keramische tegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Betonklinkers Wit 21x10x8 cm KOMO Verkeerssteen Betonklinkers Wit 21x10x8 cm KOMO Verkeerssteen KOMO   |     |   Een echte krachtpatser!   |   Geschikt voor aftrillen Op voorraad
€ 59,50 Per m2 incl. BTW