Logo Gadero
inspiratieservice

Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Zwart met deklaag

Productnummer
EX17902
Luxe uitstraling
Uniek design
fotonognietbeschikbaar_2
Per m2

47,72

incl. BTW

Verkocht per 30 stuks á € 87,30

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
21 cm
Breedte
29 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 30 stuks á € 87,30

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voorzien van deklaag

  • Met KOMO keurmerk

  • Zeer sterk, geschikt voor oprit

  • Vorstbestendig

Specificaties

Gewicht
180 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
21 cm
Breedte
29 cm
Dikte
8 cm
Benodigde per m2
16.4

Bisschopsmuts Betonklinkers 21x29x8 cm KOMO Zwart met deklaag

Voor het aanleggen van bestrating in visgraat-/keperverband zijn bisschopsmutsen van Excluton een echte musthave! Niet alleen verminderd u knipverlies, u creëert ook een unieke en luxe uitstraling. Een bisschopsmuts dankt zijn naam aan zijn vorm, die de muts van een bisschop (geestelijke) uitbeeldt. Met een visgraat-/keperverband legt u een zeer sterke en stabiele bestrating die zware belastingen makkelijk kan dragen. Daarnaast hebben deze stenen een dikte van 8 cm en hebben ze een deklaag waardoor ze kleurhoudend zijn en vrijwel niet slijten. Door deze combinatie is deze klinker zeer geschikt voor uw oprit.

KOMO

Met het KOMO keurmerk bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid die dit product kan bieden. KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken en wordt gegeven aan producten en processen die voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen van de Nederlandse bouw. Deze wordt beoordeeld door onafhankelijke vertegenwoordigers en belanghebbenden.

Niet wat u zocht?

Bent u niet op zoek naar deze bisschopsmutsen? Bekijk onze andere varianten BKK/BSS klinkers en oprit bestrating om de steen te vinden die het beste bij u past! Gaat u toch liever voor tegels in uw tuin? Bekijk dan ons assortiment betontegels, natuursteen tegels en keramische tegels.

Bent u klaar voor uw tuinproject?

Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Is uw bestelling al compleet? Wij raden aan om onze klustips goed door te nemen om ook inzicht te krijgen in welke extra benodigdheden u nodig heeft voor uw project. Denk hierbij aan zand, voegmiddel, opsluitbanden en watergoten. Ook vindt u hier handige stappenplannen en praktische tips!