Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11194 Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden. Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)

€ 2.143,95 € 1.855,50 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 39,43 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 4-5 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Wanden
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 1.855,50 Standaardproduct Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

 • Bergruimte en overkapping in 1 model
 • Aantrekkelijke prijs
 • Standaar Groen Geïmpregneerd
 • Dakbedekking en Starterset niet inbegrepen

Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm

Actie Gratis Geïmpregneerd

Blokhut Chappo van Tuindeco wordt nu tijdelijk aangeboden met gratis impregnatie in de kleur groen ter waarde van € 170,00. Voor deze actie geldt OP=OP en zolang de voorraad strekt!

Deze Blokhut Chappo is reeds behandeld (groen geimpregneerd dompeltechniek) en vervaardigd uit vurenhout. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handige buitengebouw. De berging van de blokhut Chappo is zeer geschikt voor de opslag van uw tuinmeubelen, rijwielen en tuingereedschappen. Deze houten blokhut Chappo van Tuindeco kan ook gespiegeld geplaatst worden.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Chappo met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Chappo. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Chappo wordt standaard geleverd zonder dakbedekking . Als extra optie kunt u duurzame vormen van dakbedekking meebestellen (aanbevolen). Kijk bij de extra opties wanneer u Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam) wilt meebestellen. 

Afmeting

De wanddikte is 2.8 cm en de totale oppervlakte van deze geïmpregneerde blokhut is 6x3 meter. De blokhut is 300 cm x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. Het tuinhuis is 217 cm hoog aan de voorzijde en 190 cm aan de achterzijde, deze is eventueel te verhogen door te kiezen voor een extra wandlaag, aanbevolen voor lange mensen. De funderingsmaat van het tuinhuis is 578 cm x 280 cm. De staander aan de voorzijde bij de luifel is 7 cm dik. De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk en wordt geleverd inclusief glas. De afmetingen van de deuren zijn samen 162 x 185 cm inclusief kozijn. De blokhut heeft een oppervlakte van 15.6 m².

 • Hout geschaafd Ja
 • Afmetingen 300+298x300 cm
 • Funderingsmaat 578x280 cm
 • Wandhoogte 190 cm
 • Nokhoogte 217 cm
 • Overkapping 298 cm
 • Deuren 1 (162x188)
 • Beglazing Enkel glas
 • Daksoort Lessenaarsdak
 • Dakbedekking Exclusief
 • Dakoppervlak 19,5 m²
 • Inhoud 15,6 m³
 • Oppervlakte (m²) 15.6 m²
 • espiegeld op te bouwen?
 • Ja Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Meegeleverd

Bij blokhut met overkapping Chappo wordt het bevestigingsmateriaal en de bouwtekening meegeleverd. De deur is voorzien van enkel glas. Deze blokhut Chappo met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gratis Impregneren Blokhut Chappo Geïmpregneerd Blokhut Chappo Groen Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Wanddikte 28 mm Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden. Inclusief Dubbele Deur (enkel glas) Op voorraad
€ 2.143,95 € 1.855,50 Per stuk incl. BTW