Logo Gadero
service

Kattenkruid Nepeta Bordermat Zon/Halfschaduw 57 x 38 cm

Productnummer
YR78220
Direct een groene tuin
Makkelijk zelf te plaatsen
kattenkruid_bodembedekkers_kant_en_klaar
Per stuk

24,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
57 cm
Breedte
38 cm
Hoogte
40 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Direct een groene tuin

  • Simpel en snel zelf aan te leggen

  • Goede oplossing voor onkruid

  • Met populaire kattenkruid

  • Minimale afname 30 stuks

  • Niet wintergroen

Specificaties

Materiaal
Planten
Kleur
Meerdere kleuren
Lengte
57 cm
Breedte
38 cm
Hoogte
40 cm

Kattenkruid Nepeta Bordermat Zon/Halfschaduw 57 x 38 cm

Gebruik de populaire plant kattenkruid voor een snel groene tuin. Deze bodembedekker, ook wel Nepeta faassenii genoemd, is zeer populair. Dit komt mede omdat de ‘Walker’s Low’ met zijn opgaande bloemen wel wat weg heeft van geliefde lavendel soorten. Met deze kant-en-klare plantmat heeft u in één keer een groene tuin. Houd er wel rekening mee dat deze bordermat, in tegenstelling tot de meeste andere varianten, niet wintergroen is. Kattenkruid is echter wel winterhard, dus in het voorjaar zullen er weer frisse groene bladeren verschijnen. Deze plant zal niet ‘verhouten’, wat het snoeien een stuk makkelijker maakt. Bovendien is er nog kans op een tweede bloei, als u de bloemstengels na de eerste keer bloeien afknipt.

Snel groene border

Het voordeel van deze bordermatten is dat u niet hoeft te wachten tot uw border volledig bedekt is. Als u kleinere planten koopt kan dit wel 2 tot 4 jaar duren! Met deze kant-en-klare Kattenkruid Nepeta bordermatten heeft u direct een groene tuin. Deze 57 x 38 cm bordermatten hebben een wortelpakket van 5 cm en worden per pallet geleverd. U legt deze plantmatten eenvoudig zelf aan en ook onderhoud is geen probleem. Ideaal als u op zoek bent naar een groene oplossing tegen onkruid.

Tips voor het aanleggen plantmatten

1. Meet uw tuin, border of plantvak op. Gebruik onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel plantenmatten u nodig heeft en plaats u bestelling. 2. Voordat u de bordermatten aanlegt is het belangrijk om de grond goed te bewerken. Een egale en onkruidvrije grond is essentieel voor de planten om aan te slaan en voor een onderhoudsvriendelijk resultaat. Vermeng daarom een bodemverbeteraar en meststof door de toplaag van uw tuin of border. 3. Plaats de plantenmatten één voor één naast elkaar en geef na het aanplanten een ruime hoeveelheid water. De matten hoeven niet in de bodem worden gegraven, enkel aanleggen is voldoende.

Omrekenfactoor Plantenmatten per m3
Ruim 4,2
Normaal 4,5
Aansluitend 4,7

Niet de bodembedekker die u zocht? Bekijk dan al onze klant-en-klare plantmatten. Bestel ook gelijk stapelblokken mee om uw nieuwe border compleet te maken.