Logo Gadero
service

Duowood Eindclips RVS Doos 25 stuks inclusief schroefjes

Productnummer
LO40196
Voor onzichtbare montage
Met schroeven, boortje en bitje
010010_elephant_duowood_montage_eindclips_25st
010010_elephant_duowood_montage_eindclips_verpakking
Per stuk

26,95

incl. BTW

3 stuks op voorraad
48 uur
Details
Materiaalsoort
RVS
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Specificaties

Materiaalsoort
RVS
Materiaal
Staal
Kleur
Zwart

Duowood Eindclips RVS Doos 25 stuks inclusief schroefjes

Bent u fan van de karakteristieke uitstraling van cortenstaal? Deze borderranden van 1.5 x 16 x 106 cm zijn gemaakt van duurzaam Cortenstaal en zijn uitermate geschikt voor het afscheiden van uw gazon, bloemperk, bestrating, grind, split of houtsnippers. Daarnaast kunt u deze 16 cm hoge flexibele borderkant gebruiken voor vijverranden en tuinpaden. De corten staal perkranden zijn op elk type ondergrond te gebruiken en zijn bovendien relatief flexibel. Daardoor kunt u ze met de hand in elke gewenste vorm buigen. Behalve vloeiende vormen kunt u met deze cortenstalen gazonranden ook rechte, strakke lijnen en hoeken maken. Deze duurzame border kantopsluitingen zijn dus voor elke tuin geschikt en geven uw tuin een mooie, nette uitstraling.

Eigenschappen Cortenstaal voor randen van uw tuin

Onze Wovar borderranden van cortenstaal hebben een speciale zwarte coating, die na zes weken verdwijnt. Door contact met de buitenlucht gaat de coating oxideren, waardoor de karakteristieke roestbruine kleur ontstaat. Dankzij deze behandeling blijft cortenstaal jarenlang goed en is het in tegenstelling tot gewoon blank staal erg duurzaam. Daarnaast is cortenstaal geliefd vanwege de mooie roestbruine kleur.

Monteren borderrand cortenstaal

Deze borderranden van cortenstaal hebben een afmeting van 1.5 x 16 x 106 cm. Omdat het kliksysteem waarmee u de verschillende randen aan elkaar bevestigt 6 cm is, komt u uit op een effectieve lengte van 100 cm per borderrand. De bijgeleverde pinnen zijn 8 cm hoog en de kantopsluiting zelf 8 cm, waarmee de totale hoogte van de rand uitkomt op 16 cm.

Het plaatsen van de borderrand is erg eenvoudig, dankzij het handige kliksysteem en het feit dat de pinnen al vastzitten aan de borderrand. Bepaal eerst waar u de borderrand wilt gebruiken en reken uit hoeveel stukken borderrand u nodig heeft. Graaf vervolgens een sleuf in de grond om de rand in te plaatsen. Houd daarbij een diepte van ongeveer 13 cm aan. Zet de randen in de sleuf en verbind ze met elkaar met behulp van het kliksysteem. Buig daarbij het palletje aan het uiteinde om. Sla vervolgens de pinnen dieper de grond in met een rubberen hamer en gebruik een waterpas om de rand recht te krijgen. Ook kunt u de rand inkorten wanneer dat nodig is. Vul tot slot de sleuf weer met grond of met grind.

Is deze flexibele borderrand van cortenstaal met een afmeting van 1.5 x 16 x 106 cm niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan de andere borderranden uit ons assortiment.