Logo Gadero
service

Emotions - Luxe Tuintegels en Stapelblokken

Ons assortiment van Emotions biedt verschillende 60x60 terrastegels van hoogwaardige kwaliteit in veel verschillende en populaire kleuren. Deze tegels zijn elk voorzien van een eersteklas coating die bescherming bieden tegen vocht, vuil en groene aanslag. Het schoonmaken van uw terras wordt een eenvoudig klusje en de levensduur van de tegels wordt aanzienlijk verlengt. Daarnaast biedt Emotions verschillende stapelblokken in de nieuwe afmeting 14x14x56cm. Hiermee creëert u prachtige, unieke borders of bloembakken om uw droomtuin compleet te maken. 

Vergeet uw voegen niet

Als u graag het maximale uit uw bestrating wilt halen met minimale inspanning, raden wij aan om te investeren in uw voegen. Sierbestrating handel Gadero is trotse officiële dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Gator voegzand is kwalitatief het allerbeste voegzand of voegmiddel op de markt. Het is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg mooi. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Zijn dit niet de tegels die u zocht? 

Bij ons vindt u een ruim aanbod van betaalbare betontegels tot luxe keramische tegels voor uw tuinterras. Zoekt u verharding voor uw oprit? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment oprit bestrating. Ook voor een ruime keuze muurelementen en stapelblokken koopt u online bij Gadero. 

Betontegel met coating

Naast de originele onbehandelde betontegel, de betontegel met deklaag en de geïmpregneerde betontegel is er nog een grote speler op het gebied van tuintegels namelijk de gecoate tegel. Gecoate terrastegels zijn betontegels waarop een laklaag ofwel coating is aangebracht. Deze coating verduurzaamd de tegel en beschermd de tegel tegen verschillende invloeden. De voordelen van een coating op tuintegels zijn onder andere dat de tegels waterafstotend, waterbestendig en vlekbestendig zijn. Vuil hecht zich nauwelijks aan de steen. U hoeft dus niet veel tijd op te offeren aan het schoonmaken van de tegel. Coating op betontegels is meestal zichtbaar doordat een gecoate betontegel meestal licht glanzend is. Let op! Emotions tegels zijn van hele hoge kwaliteit. Toch kan er altijd (tijdelijke) kalkuitbloei voor komen bij de tegels. Dit is omdat de tegels gemaakt zijn van beton en dit is nou eenmaal een eigenschap van beton. Kalkuitbloei is geen schade en verdwijnt op den duur vanzelf. Bij keramische tegels kan er geen kalkuitbloei ontstaan.

De allerbeste gecoate betontegels op de markt zijn GeoProArte tegels. GeoProArte zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken dezelfde kwaliteiten hebben als keramische tegels. GeoProArte tegel is een absolute aanrader voor uw tuin.

Gecoate terrastegels van beton plaatsen

Verwerk luxe betonnen terrastegels nooit in cement en verlijm siertegels nooit met tegellijm. Hierdoor komen de siertegels namelijk vast te liggen, waardoor er spanningen ten gevolge van temperatuurwisselingen kunnen ontstaan. De tegels kunnen gaan scheuren en/of beschadigingen gaan vertonen. Leg deze betontegels gewoon in een zandbed en zorg dat het water goed weg kan lopen middels watergoten of leg een split split laag op het zandbed. Zo kan het water tussen de tegels weglopen naar de bodem. Voor meer tips leest u ons stappenplan voor het aanleggen van terrastegels. U kunt ook de onderstaande video bekijken.

Snel thuis geleverd

Bestel nu uw nieuwe Emotions tegels of Emotions stapelblokken en ontvang het al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en een groot gedeelte van Europa gewoon bij de klant thuis.