Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica tegels Pure

De GeoCeramica Pure serie bestaat uit zeer populaire terrastegels. De Pure GeoCeramica terrastegels van MBI zijn stijlvolle genuanceerde tegels van zeer hoge kwaliteit. Uw tuin krijgt een luxueuze uitstraling door de fijne kleuren van de tegels. Binnen de Pure serie kunt u kiezen uit veel verschillende soorten tegels. U kunt gaan voor stoere tegels, maar ook voor rustige tegels. Kies daarbij uit diverse kleuren en formaten. De MBI GeoCeramica Pure tegels bestelt u bij Gadero online in de volgende series: Stone look, Betonlook, Houtlook, Decoratieve look en Quartz/Marmer look en Steel look. Op deze manier kunt u makkelijker kiezen tussen deze populaire hoogwaardige keramische tuintegels. 

MBI GeoCeramica tegels Pure

Feit is dat MBI GeoCeramica Pure terrastegels uw tuin karakter geven. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI.

GeoCeramica voor iedereen

GeoCeramica tegels zijn echte A-kwaliteit keramiektegels voor buiten en zijn betaalbaar voor iedereen. De Pure lijn is binnen ons GeoCeramcia assortiment het meest populair. Dit is te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor iets budgetvriendelijkere GeoCeramica tegels kunt u een kijkje nemen bij onze Starter en Entrée serie. De Pure serie is van zeer goede kwaliteit, maar voor het absolute neusje van de zalm van de GeoCeramica tegels kunt u kijken naar onze Premium serie.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen.

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.