Logo Gadero
service

Gevelbekleding WEO Classic Light Grey 1.3 x 16 x 360 cm Fiberdeck

Productnummer
FW29026
Duurzaam
Kleurvast composiet
44
model_Scherm_afbeelding2024_04_12om16_13_47_1_
model_44_3_
model_444_1_

32,95

incl. BTW

12 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
360 cm
Breedte
16 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 32,95

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Licht in gewicht dankzij honingraatstructuur

  • Fraaie lichtgrijze kleur

  • Duurzaam en onderhoudsarm

  • Speciale beschermlaag voor kleurbehoud

Specificaties

Materiaal
Composiet
Kleur
Grijs
Lengte
360 cm
Breedte
16 cm
Dikte
1,3 cm
Benodigde per m2
1.68

Gevelbekleding WEO Classic Light Grey 1.3 x 16 x 360 cm Fiberdeck

U heeft jarenlang plezier van deze WEO Classic Light Grey gevelbekleding van 1.3 x 16 x 360 cm van Fiberdeck. Deze rabatdelen hebben een moderne look, maar ook de warme uitstraling van hout. Deze planken van 3.6 meter lang zijn makkelijk te onderhouden en daarnaast zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Ook is deze gevelbekleding erg stabiel en heeft het een lange levensduur. De totale breedte van de plank is 17.3 cm, de werkende breedte van de plank is 16 cm.

WEO Classic gevelprofielen

Deze planken hebben een beschermlaag van polyethyleen waardoor ze goed beschermd zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De planken zijn beschermd tegen UV-stralen en de gevelprofielen zijn kleurvast. Deze profielen bestaan voor 60% uit gerecycled houtvezel. Het plastic dat wordt gebruikt om de houtvezels te binden is voor meer dan 95% gerecycled en komt voornamelijk van gerecyclede flessen. Ideaal voor als u op zoek bent naar duurzame gevelbekleding.

Bevestiging van gevelplanken

Deze gevelprofielen zijn licht van gewicht dankzij de honinggraatstructuur. Dit maakt de planken makkelijker te monteren aan de gevel van uw woning. De composiet rabatdelen passen eenvoudig in elkaar. Om een goede ventilatie mogelijk te maken, zorgt u voor ongeveer 2 mm afstand tussen de steun en de wand. Bevestig eerst het startprofiel om de eerste composietplank te ondersteunen. Monteer vervolgens de rabatdelen op onzichtbare roestvrijstalen clips. Het resultaat is een strakke gevel zonder zichtbare schroeven. Combineer de Light Grey gevelprofiel met het bijpassende eindprofielen in dezelfde Light Grey kleur, voor een nette en strakke afwerking.

Bekijk ons complete assortiment met composiet gevelbekleding voor alternatieven of een andere mooie kleur.