MEGA SALE Vlonderplank Smal Garapa Hardhout 2.0 x 9 cm glad/ribbel

EUTR

Productnummer: LDS2592-19-90   |   Ribbel/glad   |   luxe uitstraling   |  

Vlonderplank Garapa Hardhout 2.0 x 9 cm glad/ribbel Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
155 cm x 9 cm x 2 cm
9 cm
2 cm
€ 4,75 Per stuk
 Geen voorraad
215 cm x 9 cm x 2 cm
9 cm
2 cm
€ 7,95 Per stuk
 Geen voorraad
245 cm x 9 cm x 2 cm
9 cm
2 cm
€ 8,45 Per stuk
 Geen voorraad
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van MEGA SALE Vlonderplank Smal Garapa Hardhout 2.0 x 9 cm glad/ribbel

  • Zowel een zijde met groeven als een fraaie effen zijde
  • Smalle 9 cm planken, ideaal voor dakterras of balkon + Weinig tussenruimte vereist, minimaal 6 mm
  • PREMIUM Garapa duurzame terrasplank, voor liefhebbers van lichte kleur vlonder
  • Nu extra aantrekkelijke prijs
  • Korte balkafstand 35 cm vereist
  • Niet monteren met RVS410 schroeven (wel met onze grijs gecoate schroeven of RVS A2)

  MEGA SALE Vlonderplank Smal Garapa Hardhout 2.0 x 9 cm glad/ribbel

  Deze speciale, bijzondere 20 mm dikte vlonderplank is relatief smal met een breedte van 90 mm. Deze Garapa hardhouten terrasplank wordt ook wel de Franse maat genoemd. Het unieke aan deze smalle 9 cm brede vlonderplank is dat deze twee zijden heeft: een gladde zijde en een zijde met groeven. De effen zijden zijn eenvoudig schoon te vegen en daardoor gemakkelijker vuil- en algvrij te houden. Kies uit allerlei lengtes rond de 2 en 3 meter. Voor liefhebbers van een iets lichtere kleur hardhout is deze 20x90mm Garapa hardhouten plank een perfecte keuze. Deze planken worden veel gebruikt voor dakterrassen en balkons. 

  Garapa hardhout alleen monteren met speciale RVS schroeven

  Garapa bevat looizuur, waar u normaal geen last van heeft, als u maar de juiste schroeven gebruikt, dus GEEN RVS410 of verzinkte vlonderschroef. Met onze speciale Wovar 5x50 mm RVS A2 vlonderschroeven of grijs gecoate schroeven 5x50 mm maakt u zo een supergaaf dakterras of balkonterras. Zie verwante producten. De relatief zachte RVS A2 schroef dient u altijd volledig voor te boren met een 4 mm boor en NIET te vast draaien. De grijs gecoate schroeven zijn iets sterker, maar zorg wel voor goede bitjes, zodat u de koppen niet kapot draait. 

  Vlakke zijde en zijde met ribbels

  Wilt u duurzame vlonderplanken voor uw achtertuin, balkon of dakterras? Dan zijn planken van Garapa een goede keuze. Deze dekdelen vallen in duurzaamheidsklasse 1-2. De planken hebben twee zijden: een zijde met groeven en een vlakke zijde. Wist u dat vlak geschaafde vlonderplanken eenvoudig schoon te spoelen en gemakkelijker met harde bezem en water alg- en vuilvrij te houden zijn? Zeker als u deze waanzinnige 20x90 mm terrasplanken ook nog eens met onze Garapa-olie behandeld, krijgt u een strakke vlonder die minder glad wordt dan groefplanken. Bovendien heeft de vlakke, effen kant een mooie moderne uitstraling. 

  Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

  Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze Garapa 20 x 90 mm plank glad. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

  Voordelen 9 cm brede vlonderplanken

  Deze smalle Garapa hardhouten terrasplank is dus 20 mm dik, 9 cm breed en hier te koop in diverse lengtes. Doordat deze planken niet heel breed zijn, hoeft u minder tussenruimte aan te houden dan bij 14,5 cm terrasplanken. Hou ongeveer 0,6 cm tussenruimte aan tussen de dekdelen. Blijf minimaal 2,5 cm van muren en dakranden. Wij adviseren de planken na montage te behandelen met hardhoutolie. Zo blijven uw planken langer stroef en trekken ze minder vuil aan. Maak van onze Garapa 21x145 mm desgewenst een randafwerking. 

  Geschikt voor balkon of dakterras

  Door het relatief lichte gewicht van deze in het oog springende plank is deze terrasplank zeer geschikt voor een balkon of dakterras vlonder. Bestel dan tegeldragers en 45x70 mm, 40x60 mm of 30x65 mm hardhouten onderbalken mee. Monteer deze 20x90 mm hardhout dekdelen op bovengenoemde balken om de 35 cm hart tot hart. Zo heeft u geen last van demping en vangen de schroeven de werking van hout goed op.

  Let op, schroef deze vlonderplanken met de speciale RVS vlonderschroeven voor Garapa of grijs gecoate terrasschroeven vast en niet met andere soorten RVS schroeven. 

  Niet de terrasplanken die u zocht? Bij Gadero hebben we een groot aanbod aan hard- en zachthout vlonderplanken

  Bent u toch op zoek naar een andere variant Garapa of hardhout vlonderplank? Bekijk dan ons volledige aanbod aan Garapa vlonderplanken. Heeft u iets meer budget? Bekijk dan ook onze planken van Ipé of Padouk hardhout. Deze liggen qua prijs wel fors hoger.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Dakterras/balkon hardhout plank voor terras PREMIUM Vlonderplank Smal Garapa Hardhout 2.0 x 9.0 cm Glad/Groef - MEGA SALE EUTR   |   Ribbel/glad   |   luxe uitstraling   |   Op voorraad
  Vanaf € 4,75 Per stuk incl. BTW

  Laatst bekeken door u