Logo Gadero
service

Houten Marktkraam Bremen 224 x 125 x 230 cm

Productnummer
LDS6321
Binnen 48-uur leverbaar
Prefab bouwpakket
Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout
marktkraam_bremen_lariks_douglas_sfeer_4_1
marktkraam_bremen_lariks_douglas_voorkant_1
marktkraam_bremen_lariks_douglas
marktkraam_bremen_lariks_douglas_achterkant
marktkraam_bremen_lariks_douglas_voorkant_dicht
marktkraam_bremen_lariks_douglas_sfeer_5
marktkraam_bremen_detail_hoeklat
marktkraam_bremen_lariks_douglas_sfeer
marktkraam_bremen_lariks_douglas_sfeer_3
marktkraam_bremen_lariks_douglas_sfeer_2
Per stuk

1.095,95

incl. BTW

  • Of 3 termijnen 365,31 met 0% renteInstallments-Klarna
  • Of 26,07 per maandInstallments-SprayPay
2 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Diepte
125 cm
Breedte
2235 cm
Hoogte
230 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Fraaie betaalbare marktkraam

  • Van gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout

Specificaties

Gewicht
250 kg
Wanddikte
16 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
2235 cm
Diepte
125 cm
Hoogte
230 cm

Houten Marktkraam Bremen 224 x 125 x 230 cm

U bent op zoek naar een fraaie betaalbare kiosk of marktkraam die simpel en snel op te bouwen is? Dan bent u bij deze marktkraam aan het goede adres. De houten marktkraam Bremen is gefabriceerd uit gedroogd en geschaafd hout en werkt daardoor minder. Het Lariks/Douglas hout heeft een warme kleur waarmee dit artikel zeer geschikt is voor een plaatsing op een kerstmarkt.

De marktkraam is opgebouwd uit 6 prefab panelen waardoor deze snel op te bouwen, maar ook af breken is. Het demonteren kan zonder schade worden gedaan, waardoor u jaren achter elkaar ingezet kan worden. Het luik aan de voorzijde is uitklapbaar en wordt door 2 sterke kettingen op haar plek gehouden. Hierdoor kan u ook waren uitstallen die wat zwaarder zijn. Het luikje aan de bovenzijde, geeft wanneer uitgeklapt een mooie authentieke look aan deze marktkraam en voorziet ook een kleine bescherming tegen inregenen. Aan de achterzijde van de marktkraam zit een deur die u met een poortschuif kan vergrendelen. De deur zwaait naar buiten zodat u makkelijk bij uw spullen kan die achter de kraam zijn gestalt.

Marktkraam Bremen

De marktkraam is geproduceerd om binnen te worden geplaatst echter is buitengebruik ook zeker een mogelijkheid. U kan als extra optie hiervoor Easy-roofing dakbedekking selecteren. Deze dakbedekking kan u rechtstreeks op het plaatmateriaal plakken waarna het water aan de achterzijde zal afvloeien. Een dakgootje is hierbij aan te raden voor de optimale afvoer. Indien u dakbedekking wilt plaatsen gebruik dan het meegeleverde boeideel aan de achterzijde. Let op, bij plaatsing van dakbedekking kan u dit slechts eenmaal gebruiken. Bij demontage van het dak dient u het plaatmateriaal van de bovenzijde los te schroeven waardoor ook de dakbedekking los moet.

Door het gebruik van prefab panelen is montage van dit product gemakkelijk en snel te doen, naast een boormachine en torx bitjes adviseren wij altijd hulp in te schakelen. Bij het omhoog brengen van de wanden is het raadzaam om dit met twee man te doen. De benodigde schroeven en ijzerwaren worden meegeleverd in het pakket. U dient de poortschuif zelf nog te bevestigen op de gewenste plek. Ook vind u hoeklatten in het pakket om de hoeken mee af te werken, dit is optioneel.

Afmetingen

De Houten Marktkraam heeft een afmetingen met de afmeting 224 x 125 cm wordt geleverd met voor gemonteerde wanden en is daarmee eenvoudig in elkaar te zetten. De nokhoogte bedraagt circa ca. 230 cm en is daarmee geschikt voor iedereen.. Deze houten kraam beschikt over een houten deur van 84 x 185 cm met 2 openslaande luiken. Het luik dat dient als uitklapbare balie heeft een diepte 51 cm en is 137 cm lang. Het kleine luik dat dient als afdakje is 27 cm diep en 135 cm lang.

Lariks/Douglas hout kan noesten bevatten zoals de foto weergeven. Dit zorgt er wel voor dat dit artikel nooit 100% wind en waterdicht is.