Houten pallet 180 x 180 cm voor o.a. tuinschermen

Productnummer: LDS22036-1800-1800 Gebruikte pallet met mooie look   |   Geschikt voor vervoer, opslag of meubels   |  

€ 20,46 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten pallet 180 x 180 cm voor o.a. tuinschermen

  • Grote pallets geschikt voor veel toepassingen
  • Mooie gebruikte look
  • Stevig, dus geschikt voor transport of opslag
  • Kan gebruikssporen vertonen

Houten pallet 180 x 180 cm voor o.a. tuinschermen

Zoekt u een handige pallet om zelf goederen mee te vervoeren of gaat u een meubel van pallets maken? Kies dan voor deze pallet van 180 x 180 cm. Wij gebruiken deze pallets om tuinschermen veilig te vervoeren, ze kunnen dus enige gebruikssporen vertonen. Pallets zijn echter gemaakt voor de transportsector, dus ze kunnen wel tegen een stootje. Bovendien zijn deze pallets zeer duurzaam. Ideaal als u ze bijvoorbeeld buiten in de tuin wil gaan gebruikt. De handige doe-het-zelver kan van deze pallets zijn eigen trendy industrial style meubels maken. 

Gebruikte grote pallets

Deze pallets zijn 180 cm breed en 180 cm hoog. Best groot dus. Handig als u zelf grotere artikelen wil vervoeren of opslaan. Want vervoer of opslag is toch de primaire functie van een pallet. Sinds een paar jaar ziet u pallets ook steeds meer terug in het interieur en ook in de tuin. Ruw, gebruikt en zelfgemaakt passen helemaal in de trend van het moment. Tuinbanken, moestuinbakken en plantenbakken kunnen namelijk ook heel goed van pallets gemaakt worden. Het is wel ons advies om deze pallets eerst te behandelen met beits voordat u ze buiten neerzet, om de levensduur te verlengen. 

Niet de pallet die u zocht? Bekijk dan ook onze andere pallets of steigerhouten planken voor uw DIY projecten
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinscherm pallet 180 x 180 cm Houten pallet 180 x 180 cm Gebruikte pallet met mooie look   |   Geschikt voor vervoer, opslag of meubels   |   Op voorraad
€ 20,46 Per stuk incl. BTW