Logo Gadero
service

Kerstboom Almere

Wij bezorgen uitstekende A-kwaliteit kerstbomen bij u thuis in Almere en omgeving. Koop online kerstboom met of zonder kluit, van 200 cm tot ruim 3 meter. U kunt bij ons enkel via de website online kerstbomen kopen voor Almere.

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Almere en omgeving zodat de bezorgkosten minder worden. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging.

Wij bezorgen met eigen transportbusjes echte kerstbomen van Almere noord tot zuid, en van Almere oost tot west en in Almere centrum. Wij leveren bovendien A-keuze Nordmann sparren met Happy service. Wij leveren uw kerstboom desgewenst ook helemaal tot in uw huiskamer. 

Kerstboom leveringen in Almere vallen bij ons onder het Randstad 2 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 2.  Kies uit echte kerstbomen van 2 tot 4 meter hoog. 

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Almere doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.