Logo Gadero
service

Kerstboom Amsterdam

Wij bezorgen uw kerstboom in Amsterdam graag bij u thuis. Bovendien leveren wij uitsluitend A-Kwaliteit kerstbomen van 200 cm tot ruim 3 meter voor bedrijven. U kunt bij ons alleen online een kerstboom Amsterdam kopen.

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Amsterdam en omgeving om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Amsterdam Zuid, tot in de Jordaan en van Amsterdam oost in het centrum. 

Wij bezorgen kerstbomen in Amsterdam met eigen vervoer en gaan voor service. Wij leveren uw kerstboom desgewenst ook verder dan tot de voordeur, helemaal bij u in huis. We komen zelfs binnen de grachten in Amsterdam, niets is ons te gek. Ook is een Easyfix boorgat in uw stam met bijpassende Easyfix kerstboombak mogelijk. Ontdek tevens onze kerstversiering pakketten.  Uw kerstboom thuisbezorgd in Amsterdam, wat wilt u nog meer!

Kerstboom leveringen in Amsterdam vallen bij ons onder het Randstad 1 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 1. Wij leveren meerdere dagen per week in Amsterdam, ook op zaterdag. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op.

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. Uw kerstboom brengt u eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen kerstbomen in Amsterdam doorgaans van binnen uit. Dat betekent dat wij in de ochtend rijden vanuit Amsterdam centrum en daarna naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.