Filters:

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Wij bezorgen uw kerstboom in Amsterdam graag bij u thuis. Bovendien leveren wij uitsluitend A-Kwaliteit kerstbomen van 150 cm tot ruim 3 meter voor bedrijven. U kunt bij ons alleen online een kerstboom Amsterdam kopen. Voor onze echte kerstbomen hanteren we, hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs. De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Amsterdam en omgeving om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Amsterdam Zuid, tot in de Jordaan en van Amsterdam oost in het centrum. Uw kerstboom wordt in Amsterdam thuisbezorgd op: 27 november, 1, 3 en 8 - 12 december 2020.

Kerstboom leveringen in Amsterdam vallen bij ons onder het Randstad 1 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 1. Wij leveren meerdere dagen per week in Amsterdam, ook op zaterdag. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op.

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. Uw kerstboom brengt u eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Amsterdam doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van Amsterdam centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode