Logo Gadero
service

Kerstboom Den Haag

Wij bezorgen Nordmann kerstbomen bij u thuis in Den Haag en omgeving. Koop online kerstboom met of zonder kluit. Wij bezorgen kerstbomen van 2 tot 4 meter met eigen busjes en gaan voor service. Wij leveren uw A-keuze kerstboom desgewenst ook in huis. U kunt bij ons via de website online kerstbomen kopen Den Haag. Afhalen bij ons pand in Breukelen is ook mogelijk. 

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Den Haag, Scheveningen en omgeving om zo de bezorgkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% dichte boom garantie.

Wij leveren echte kerstbomen van Den Haag noord tot zuid, en van Den Haag oost tot west en in het centrum. We bezorgen bij bedrijven en particulieren, bestel desgewenst kerstboomversiering mee. 

Kerstboom leveringen in Den Haag vallen bij ons onder het Randstad 2 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 2.  Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op. 

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

play video

Wij bezorgen in Den Haag doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.