Logo Gadero
service

Kerstboom Gouda

Wilt u een kerstboom kopen met bezorging in Gouda? Koop online uw A-kwaliteit kerstboom met of zonder kluit.

Van 175 cm hoog met kluit voor binnen tot 2 of zelfs 4 meter in de vorm van een gezaagde Nordmann voor buiten. U kunt bij ons eenvoudig via de website online kerstbomen kopen met bezorging in Gouda en omgeving. Wij bezorgen met onze eigen busjes bij u. Desgewenst brengen we de boom bij u tot in de huiskamer!

Uw kerstboom leveren wij begin december in Gouda op vaste dagen zodat de kosten voor bezorgen zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol = vol! Profiteer nu van het gemak van uw kerstboom laten bezorgen in Gouda en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Gouda centrum tot midden op het industrieterrein bij u op het werk. 

De bezorging van kerstbomen in Gouda vallen bij ons onder het gebied Randstad 2. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 2. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 4 meter hoog!

Zonder gereedschap uw kerstboom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Wij bezorgen in Gouda doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.