Logo Gadero
service

Kerstboom Haarlem

Wij bezorgen echte Nordmann kerstbomen graag bij u thuis in Haarlem en omgeving. Koop online uw kerstboom met of zonder kluit. Wij leveren uw kerstboom van 2,3 of 4 meter desgewenst ook helemaal tot in uw huiskamer. Een Easyfix voet en kerstversiering kunt u desgewenst bijbestellen.

U kunt bij ons enkel via de website online kerstbomen kopen voor Haarlem. De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Haarlem en omgeving zodat de bezorgkosten en prijzen van de bomen minder worden. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol!

Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% A-keuze garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Haarlem noord tot zuid, en van Haarlem oost tot west en in het centrum. Kies uit grote maten van 2 tot 4 meter. 

Kerstboom leveringen in Haarlem vallen bij ons onder het West 2 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in West 2. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot 4 meter hoog. 

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Haarlem doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.