Logo Gadero
service

Kerstboom Lelystad

Wilt u een echte kerstboom kopen met bezorging in Lelystad? Koop online uw top kwaliteit kerstboom met of zonder kluit. Kies uit diverse maten van 175 cm tot 2 en 3 meter hoog. Zowel kluitbomen als gezaagd Nordmannsparren leveren wij aan huis met eigen busjes

U kunt bij ons enkel via de website online A-kwaliteit kerstbomen kopen voor Lelystad en omgeving. Uw kerstboom leveren wij in Lelystad op vaste dagen zodat de kosten voor bezorgen zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol = vol! Profiteer nu van het gemak van uw kerstboom laten bezorgen in Lelystad en onze 100% fraaie boom garantie. 

Wij bezorgen kerstbomen van Lelystad noord tot zuid, en van Lelystad centrum tot bij uw bedrijf rondom de stad. Wij bezorgen tot aan de deur maar brengen met alle liefde ook uw boom even naar binnen toe.

De bezorging van kerstbomen in Lelystad vallen bij ons onder het gebied Oost. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Oost. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 5 meter hoog!

Met Easyfix bakken altijd een rechte boom

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Lelystad doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.